2777
2789
عنوان

رفيقاتونو تگ كنين و. وداع كنين😐

273 بازدید | 40 پست

@مامان۳قلوها   اجي قربونت مرسي كه به حرفام گوش كردي و بهترين بودي واسم 😍 

ددي شايد باورت نبو ولي همي كه بات حرف ايزدوم بي لهجه خوم سيم دنيايي بي 

مي انگار منه المان بيدوم و يه همشهري ديدوم😂 

چقد زر زدوم😐 

اصن استرس ايگروم نونم چي ايگوم 😐 

خدا خوته بچيلته و ميرته سي هم بيلتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیز بگم من از خدا آرامش رو برای کل جهان میخوام

ولی همیشه تو مدتی ک نی نی سایتم میدیدم ب بهانه های مختلف مسخره میکردن ک کو امنیت و پست میذاشتن مثلا خیلی امنیت داریم و از این قبیل

خلاصه ناشکری و قدر نشناسی بسیار 

خدانکنه جنگ شه 

ولی الان ک هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده ان شاءالله هم ک جنگ نشه ولی 

از ترس خوابی نیست 

الان مفهموم امنیت و تفاوتش با رفاه و اقتصاد شاید بیشتر قابل درک باشه

امنیت یعنی مثل الان نترسی ک میخوابی میمونی زیر موشک (دور از همه مون ) وقتی بیدار میشی همه خانواده ات سالمن یا نه 

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

ندارم😑😐اگرم قطع دسترسی شم بخاطر امشب هیشکی نیس یقه نی نی یارارو بگیره😅

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

😒😒😒😒😒😒😒😒

👌 و شیاطین در ملک سلیمان فتنه و فساد به راه انداختند و مردم را دعوت به یادگیری و استفاده از جادوی رسانه برای انتشار اکاذیب و تحریف حقایق کردند .اما خداوند در نهایت جادوی آنان را باطل کرد (سوره بقره ایه ۱۰۲ )...🥰‏دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷
هيچي ترامپ قراره بزنه صافمون كنه 

غلط اضافی کرده ترامپو چنان میزنیم تیکه هاشم پیدا نمیشه خداروشکر از نظر نظامی ایران کم نداره

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما
2810