سلام دوستام خوبین نینیا خوبن؟ آزی جون عزیزم ایشالا که به امید خدا مشکلت حل شه ، منم برات دعا میکنم، به نظرم یه چیزی نذر کن فندوقی ایشالا مشکل شما هم زودتر حل شه و خاهر گلتم خوشبخت شه🌸💐🌹 ما همه مشکل داریم واسه یکیمون کوچیکتر یکیمون بزرگ تر ولی بازم باید خدارو شکر کنیم، من خودم هروقت مشکلی برام پیش میاد یاد کسایی میُفتم که مشکلات غیر قابل حل شدن دارن و خیلی بزرگن ، نگران نباشید دوستای خوبم میگذره😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوش اومدی مامان فاطمه و عارفه بچه ها بیاین دیگه...کجایین؟اینجا سوت و کور شده مامانا...نی نیهاتون حرف میزنن؟باران فقط دس دسی و ددر و در میگه...گاهی هم بابا..البته منظورش باباش نیست نگران حرف نزدنشم...البته همه چی رو میفهمه و خواسته هاشو با عمل و اشاره میگه
سلام به همه دوستای گلم.ممنون از این همه مهربونی. امیدوارم هر کسی مشکلی داره خدا کمکش کنه. مامان فاطمه و عارفه خوش اومدی عزیزم. نیلو جون آنیتا دو روز یاد گرفته اسم خودشو میگه آنا.نسبتا می توونه چند تا کلمه بگه.مامان بابا ماه آب نون حموم بده... بچه ها با هم متفاوتن نیلو جون .آنیتا الان هنوز 5تا دندون داره.نگران نباش عزیزم .بلاخره حرف میزنه.آنیتای منم بلاخره دندوناش در می آد. راستی آنیتا گل مژه زده .دکترم بردم ولی هنوز خوب نشده.چیکار کنم.بچم یه چشمش کوچولو شده
آدرینا دیگه الان 7-8 روزه راه میره. کیه این چیه ماما بابا مم دد آب هاپو را میگه .ولی هر وقت دوست داشته باشه.مثل بچه های دیگه برای شیرین زبونی هیچی نمیگه خیلی مهربونه وتند تند میبوسه آدمو. ولی شبا هنوز 5-6 باربیدار میشه
پارسا کلا حرف میزنه همینطور حرف میزنه مفهوم نیست ولی مامانی. بابایی. ماما. الو . الله لا. چی. چیه... خلاصه هر بچه ای یه جوره. پارسا 7 8 قدم میره ولی میوفته
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489
کانال دستباف ممول
memollknitting@