2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
سلام دوستام همگی خوبید نی نیاتون خوبن؟ لااقل بیاید فقط از حال نی نیامون بگیم بهنازی همه چی آرومه ما چقد بد حالیم خخخخ دوستان جدید سلام و خوش آمد میگم، اینجارو اینجوری نبینید که کاربر پَر نمیزنه یه روزی اینجا انقد شلوخ بود وقت نمیکردی پُستارو بخونی هِیییییییییییییییییییی
بچه ها دخمل من همش تو خونه حوصلش سر میره هر چقدم باهاش بازی میکنم دوست داره فقط برن بیرون، نی نیای شمام اینجورین؟ یه چیز دیگه ام: صبحانه فقط تخم مرغ میخوره ، میگن هر روز بخوره ضرر داره نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تی تی جون. بقیه چون نمیان من قهرم ومثل بچه لوسها بهشون سلام نمیکنم نه تی تی تخم مرغ برای بچه ها تا سن 7-8 سالگی وشاید بیشتر ضرر نداره وروزی یکی نرماله. خوش بحالت تخم مرغ میخوره آدرینا بوی تخم مرغ را شناسایی که میکنه دیگه لب نمیزنه.با هزار دوز وکلک هفته ای 2-3 تا میخوره
آدرینا هم ددری شده وبیرون را دوست داره ولی مامان تنبلی داره!!!!!!!!!!! الان دیگه با هر آهنگی کامل قرکمرمیده وخم وراست میشه واز مچ دستاشو میچرخونه. بسیار شیطون ولی آرومه.منظورم اینه که خودش خودشو سرگرم میکنه. هنوزبه فیلمهای بی بی انشتین علاقه داره. دست به پاره کردن کتابش خوبه!!!!!!!!چیزی که تو خونه ما ممنوعه.
سلام بهناز جون خوبی آدرینا و آیلین خوبن خدایی نکرده سرما نخوردن؟ آخه این روزا همه ی بچه ها مریضن خوش به حالت بهی جون آدرینا خودش بازی میکنه تیا من همش دوست داره یکی پیشش باشه ، تا جایی که بتونم باهاش بازی میکنم ولی بازم بهونه میگیره وقتی میریم جایی که بچه ها هستن انقد شاد میشه و بازی میکنه!! عزیزم ١٥ ماهگی واسه چی ؟ قد و وزن و چکاپ؟؟؟
سسسسسسسسسسسلین خوبیدددددددددددددددددددددد؟؟؟؟ تی تی جون بهناز جونم خوبید نی نیای گلتون خوبن؟ بشه ها بخدا شرمنده من که یه مدت نتم قطع بود الانم یه مدته که مشغول بافتنی بافتنم فقط شبا میتونم ببافم که پارسا خوابه یه سه تیکه دخترونه نوزادی بافتم نمیدونید شه خوشمل شده میام عکسشو میذارم. فعلانم دارم واسه پارسا میبافم
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
بشه ها پارسا داره دندون در میاره دو سه روزه تب و اسهال شده بچم آب شد هنوز خبری از دندونم نیست هیچی هم نمیخوره به زور با سرنگ میدم بهش خیلی ضعیف شده آخه پارسا هم از تخم مرغ بدش میاد بوشو بفهمه لب نمیزنه تی تی جون پارسا هم ددری شده تو خونه همش باید باهاش بازی کنم تا مشغول یه کاری میشم گریه میکنه بعضی وقتا خسته میشم من هنوز قد و وزن نبردم ینی فعلا نمیبرم با این اوضاع دندون و غذا نخوردنش بشه ها راستی معاینه چشم کجا ببرم دکتر چشم پزشک؟ واسه تنبلی چشم میگما من برم پارسا داره غر میزنه فعلا
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
سلام: با اجازه مدیر محترم : دوستان خوشحال می شم کلوب من رو ببینید. http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=10607&ChatDate=22-7-1393
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.
سلام مامانا خوبین ؟نی نی هاتون خوبن؟ دختری من برا چکاب 15ماهگی بردم 11/400وزنش قدشم هم80 دختری من 10دندون داره یکروز خوب میخوره یک روز بد اهنگ روخیلی دوست داره براش سیدی صدافرین رو می ذارم موقع شعرهاش دوست داره نینانینا می کنه اما برنامه های تلویزیون بیشتر دوست داره صبح هایک ساعت جلوtv می خوابه نگاه می کنه عاشق کتاب ورق زدنه همش کتابهای ابجیشو می خواه صبحهاکه ابجیش می ره مدرسه اونم کیفشو برمیداره تادم در همراهیش می کنه
2810