2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
سلام دوستانم. بچه های من سرما شدیدی خوردن. پنجشنبه پیش رفتم پارک سرد بود دوتایی مریض شدند. آدرینا دیشب دو ساعت تمام سرفه میکرد نمیتونست بخوابه. هدیه جان محمدامین الان بهتر شده؟؟؟ منم آیلین وقتی 1.5 ساله بود بستری شد واااااای خیلی بد بود. نیلویی باران خوب شده؟؟؟ ایشالاکه هردوشون زودی خوب شن. روی ماه دوتاشون را میبوسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سسسسسسسسلین خوفین مامانا؟؟؟؟؟؟؟ بمیرم الهی واسه نی نیهاتون بهناز جون آیلین آدرینا بهترن؟ هدیه جونم محمد امینم خوب شده؟ بمیرم الهی براش بچه ها امسال هرکی اومد شمال رفت دریا از این ویروسا گرفت خداروشکر ما اصلن دریا نرفتیم ولی داییم اینا با 3 تا از پسراش اومدن همه هم 20 به بالا طفلکا رفتن تو دریا همانا و فرداش زیر سرم رفتن همانا فصل بدیه مراقب نی نیا باشین خداجونم نی نیامونو به تو سپردیم از جمیع بلایا محفوظ نگهشون دار امین
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
سلام دوستان خوبین ؟ بهناز جون دخملیا خوب شدن عزیزم؟ هدیه جون محمد امین چی خوبه؟ ممول کجایی پس چه عجب لااقل بیا بگو پارسا چیکار میکنه؟ مامان فاطمه سلام عزیزم بیا یکم از نی نی بگو؟؟؟
سلام به همه دوست جونیااااااای خودم ممنون از خاله های مهربون که حال محمدامینو پرسیدین آره شکر خدا الان خوبه امروز بردمش کنترل وزنش9 کیلو قدش79،خیلی ریزه میزه است ولی همینکه سالمه واسم کافیه
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
سلام دوستای خوبم خوووووووبییییین؟ آدرینا ماهان پارسا امیرحسین تیارا باران صایما محمد امین وهمه گلای ناز حالشون خوبه ؟ ߒ߰ߘٰߒ߰ߘٰߒ߰ߘٰߒ߰ߘٰߒ߰ߘٰߒ߰ ߘٰبیاین ߒߊوضعیت عمومی نی نی هاتونو گزارش بدید. آنیتا : خوب راه میره وزنش10/200 قدش 82 5تا دندون بیشتر نداره تمایلی هم به در آوردن بقیه نداره تا حدودی بلده کلماتو تکرار کنه به خودش میگه آنا ،مامان بابا اده بیسین (بشین)آب بگر ببین میسی بیسی(پیشی)... تا دلتون بخوادشیطنت داره برنج خامو میریزه تو سبددر عرض نیم ساعت کل خونه رو میترکونه، به هر جایی که فکرشو بکنید یه دستی میبری از جا کفشی گرفته تا تو کابینت تو کمد ،عاشقه کتابه،کتابشو ورق میزنه به عکسایی که میرسه دوسشون نداشته باشه محکم میگه نهߘ اونقدر با حال نماز می خوونه هرارتا نشسته سجده میزه.خخخخخخخ
سلام دوستان کجایین ؟؟ نی نیاتون خوبن؟ خدارو شکر که محمد امینو آدرینا خوب شدن آزی جون از طرف من یه ماچ بزرگ از لپ آنیتا بکن با این شیرین کاریاش منم چند روز دیگه تیارارو میبرم سنجش چشم ایشالا که هیچکدوم از نی نیا مشکلی نداشته باشن
آزی جون تیارا الان فک کنم ده کیلو شده قدشم خودم گرفتم. ٨١ بود ١٣ تا دندون داره راه رفتنشم خیلی وقته میره حرفم تا دلت بخاد میزنه براش میخام تخم کفترم بگیرم زودتر حرف بزنه تازگیا خودش غذا میخوره یعنی نمیذاره بهش بدم براش پارچه پهن میکنم غذا میریزم تو بشقاب میخوره اونم با قاشق بزرگ غیر از اون نمیخوره عاشق برنامه خندونَس با آهنگ دُوَ دُوَ صداشو در میاره نانای میکنه کلا بچم آهنگ خیلی دوست داره هر جا میریم میره سراغه میز تلوزیون واسه نانای
سسسسسسلین خداروشکـــــــــــــــــر نی نیا حالشون خوبه. الحمدلله بچه ها من زیاد وقت نمیکنم بیام. دارم سیسمونی یه نوزادو میبافم. بافتم عکس میذارم ازش پارسا حالا دیگه راه میره عین پنگوئن والا هنوز قد و وزن نبردمش ولی حدود 11 کیلو و قدش فکر کنم 80 به خونواده همسری رفته قدشون متوسطه خداروشکر سالمه قد و وزن مهم نیست بچه شیطونی نیست شاید باورتون نشه اصلا سراغ کابینت و کمد نمیره!!!! یه بار در کابینتو باز کرد تا گفتم دست نزن دیگه دست نزد حرف که تا دلتون بخواد سرمونو میخوره کلا بچم فوتبالیسته هنوز مثل پنگوئن راه میره یه توپ دستشه با پاشم توپ شوت میکنه تی تی جون پارسا هم عاشق خندونس تا میگم دوووووووووَ تقاله میزنه و خودشو تکون میده خخخخخخ اونا میخندن اینم میخنده دست میزنن اینم دست میزنه شاده کلا و رقـــــــــاص تا آهنگ میشنوه خودشو تکون میده و میرقصه عاشـــــــــــــــــــــــــــــــــق دَدَ رفتنه 10 تا دندون داره بازم داره درمیاره آب دهنش شر شر میریزه وای چخد حرفیدم
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
سلااااااااااااااااام به همه دوستان گلم . به به کلا تصمیم گرفتیم پیج را خلوت بذاریم.خسته نباشیم!!!!!!!! یاسمین جان وبانو خوش آمدید. بانو شناسایی شدی بچه ها چرا اینجا همه چی آرومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810