2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
ماهی جونم ممنونتم ماهان جونمو ببوس همه از تم خوششون اومده بود تازه من یه مقدارشو چاپ نکردم
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
این نیلو هم که کلا انگار اقامت دایمه کرمانشاهو گرفت دیه هم برنمیگرده وطنش
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برم بخوابم فردا تفلد شماره 2 امیر حسینه این یکی بیشتر بهش خوش میزگره پره دختر قرتیه
سلااااااااااااااااااااااااااااااام. ممول جون نبینم غمتو دوستم.بگردم پارسا خیلی خیلی صبوره.یه بوس محکم برا پارسای گل. دوستم ایشالا کارت زود زود درست بشه.تو هم ازنگرانی بیای بیرون فندوق جون گل کاشتی خواهر.امروزم خوش بگذره. فدای ماهان گل
چه مامانای پر احساسی هستین شما پریروز ماهان پاش گیر کرد با صورت خورد رو شیشه میز، لبش کامل پاره شده مخصوصا از داخل که تا روی لثش پارس، خیلی ناراحت شدم اما نمیدونم چرا مثل شماگریه زاری و غش و ضعف نداشتم بچس دیگه ممول جونم، اینقدر زمین بخوره تا بزرگ شه خدا خودش مراقب این گلهای کوچولو هست. نگران نباش
مرسی آزی جونم ایشالا مشکل همه حل بشه آمین
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
ماهی راستتتتتتتتتتتت میگی الهی بمیرم واسه ماهان ماهی جون من کلا آدم احساساتی هستم ولی از اونا نیستم اشکم دم مشکم باشه ولی دیشب حس کردم تقصیر من بود خورد زمین یه مدت بود بدون پارسا بیرون نمیرفتم اگه تنها میرفتم بغل یه مامانی یه بچه میدیدم میزدم زیر گریه الان خیلی بهتر شدم
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
ولی یه مدته این مشکلات و گرفتاریا دست از سرمون برنمیدارن و تموم نمیشن خسته شدم حساس شدم خیلی حساس شدم حوصله هیچیرو ندارم بلاتکلیفم. ببخشید بچه ها من آدمی نیستم بخوام انرژی منفی بدم سعی کردم همیشه شاد باشم دیگرانم بخندونم خداشاهده. همیشه آهنگای شاد گوش میدم اینو همه میدونن. اینجا دردودل کردم سبک شدم. نمیخوام با ناراحتی من ناراحت بشید تروخدا ندید بگیرید ازم دلم گرفته.
سلام بردوستان گلم. خوبید؟؟؟نی نی گلا خوبن؟؟؟ فندوق جون ایشالا همیشه به جشن وپایکوبی باشید.ایشالا دادمادی امیرجونم. ممول گلم همیشه توکار خدا حکمتیه.گاهی پنهان وغیرقابل درک برای ما. نگران نباش. امیدوارم مشکل شما وفندوقی به بهترین نحوحل شه وباز شاد وخندان اینجاباشی. توکلت به خدا. آزی هم که همیشه مهربونه .فقط نی نی را از شیرنگیریهااااا دست ماهی گل هم برای تم درد نکنه.میگما من وتو یکی را بزرگ کردیم ضدضربه شدیم.نی نی ها میفتن خم به ابرومون نمیاد. دروغ گفتم من هنوز گریه میکنم
مرسی از همه دوست جونام که منو دلداری دادن فندوق آزی ماهی بهنازی عاشقتونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم