2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
حسنا جان سلام
سایز عکسات بزرگه... من الان برات توضیح میدم چکار کنی..

عکس مورد نظرتو انتخاب کن...روش کلیک کن تا باز شه...بعد اون بالا گزینه اپن رو بزن و بعد میکروسافت افیس و انتخاب کن...بعد اون بالا گزینه پیکچر و بعد ریسایز... سایز کوچیک برای وب و انتخاب و اوکی رو بزن و بعد سیو کن..حالا ک سایزش کوچیک شده بذار عکس کاربریت...

امضا رو نمیدونم..باید ویرایش رو بزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشاالله به این گل دختر خیلی نازه خدا حفظش کنه

مامانا شما سرلاک با چه طعمی به نی نی میدین؟
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام سلام

پری جون مبارکههههههههه

من که خونه تکونی نکردم اخه عیدو میخوام برم مسافرت از این مهمونی بازیا دارم در میرم
بعدا تمیز میکنم ، اخه با دوتا بچه نمیتونم

به نظرتون من با ماشین 10ساعت تو راه باشم سخت نیست؟نمیدونم برم سفر یا نه؟فامیلهای خودمم نیستن فامیل شوشو هستن نمیدمنم برم یا نه؟
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
دخترم یه ماهه کامل میشینه/چهار دست و پا نمیره عقبکی میره البته میتونه رو زانوهاش بایسته اما حرکت نمیکنه یا به عقب میره
شبا هزار بار بیدار میشه هنوز کسری خواب دارم روپایی میخوابه
خیلی شیطون شده فقط میگه باهاش بازی کنم باهاش بیبی انیشتین کار میکنم و وقتی میگم گل یا آیینه یا آتیش کو به اونا نگاه میکنه نق نقو هم هست جدیدا خیلی بغلی شده وزنش 8 کیلو قدش 68 نمیدونم خوبه یا نه
من خیلی متنظرم چهار دست و پا شهه
سایه عزیزم همه هستی منی .... 18 تیر 92 اومده و منوشوق زندگی دوباره داده.
وای جونم سایه سفید چقد نازه خدا حفظش کنه چه جالب پسر منم دنده عقبو بهتر از دنده جلو کار میکنه بیبی انیشتن از کجا گرفتی؟قیمتش؟