2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
مونا جون تو این سن که دیگه دارن بزرگ میشن ، حداقل 400 تا 800 گرم بایید اضافه کنن
اما اگه زیر 400 باشه بایید بیشتر به غذاش دقت کنی و دوباره کنترل بشه تا افت نداشته باشه
بچه ها کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی پالیزجون من اولاش به نی نی فرنی میدادم ولی وزنگیریش اصلا محسوس نبود براش سرلاک برنجی گرفتم هم دوست داشت هم اینکه بعد سرلاک وزنش اضافه شد یعنی فک کنم بیشتر 500 گرمی که اضافه کرده بود تو اون دو هفته ای بود که سرلاک می خورد کنارش سوپ هم براش درست می کردم
سلام دوستای گلم

بچه ها امروز دلم خیلی گرفته است ،نشستم یه عالمه گریه کردم

محمدامین دیگه خیلی خیلی کم شیر میخوره ،غذاشم خوب نمیخوره،به دکترش گفتم براش داروی اشتهاآور بده
گفت زیر یه سال خوب نیست،موندم چیکار کنم
دو دفعه شده بهداشت میبرم کنترل ویژه میده واسه وزنش
خیلی نگرانشم تازه هنوز دندوناش در نیومده ،اونموقع که معلوم نیست چقدر وزن کم کنه

بچه ها جون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا روحیه ندارم ،اصلا با بچه ام بازی نمیکنم خیلی به هم ریختم
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
هدیه اسمونی جون ، عزیز دلم
خودتو ناراحت نکن
میدونم چی میکشی قربونت برم ، پسر کوچیک منم همینطوریه
منم چند تا دکتر دیگه بردم ، اونام میگن زیر دوسال چیزی نمیدیم

اما خودتو نگران نکن ، توام چند تا دکتر دیگه وقت بگیر ببر وضعیتشو نشون بده
منم همین کارو میکنم ، نبایید خودمونو ببازیم
بااخره تو این سن هم یه چیزی پیدا میشه که وقتی بچه افت رشد داشت یا یا وضعیت بهرانی داشت بدن دیگه
سلام پالیز عزیزم،ممنون از محبتت

گلم تو شهر ما (گناباد،خراسان رضوی) فقط سه چهار تا متخصص نوزادان هست که من پیش بهترینش میبرم

فعلا تو این هوای سرد میترسم ببرمش مشهد دکتر.

پالیز جان از 6ماه تا 7 ماهگیش همه اش 230 گرم اضافه کرده،شده بود7430 با قد 71

دو هفته بعدش شد 7600، نسبت به ماه پیش بهتر بود ولی بازم بهداشت گفت خوب نیست دو هفته دیگه بیارش کنترل
سلام تی تی جون خوبی ؟جیگری خوبه؟؟؟؟؟

خوش گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه مامانای گل
هدیه آسمونی عزیز،پسر منم تو هفت ماهگی ۷۵۰۰بود،البته یک کیلو از ماه قبل اضافه شده بود،روی نمودار رسیده به حد وسط یعنی خط مشکی،پس وزن پسر شما خیلی کم نیست،نرماله،چرا بی جهت نگرانی،این استرس انرژیتو ازت واسه رسیدن به نینیت و خودت و همسرت میگیره،من همش به خودم میگم اگه زیاد از حد نگران رشد نی نیم باشم و حواسم به عدد و رقم وزن گیریش باشه خودش یه جور ناشکریه،پسر من دو هفته بیمار بود حتی جون نداشت دستاشو تکون بده،قدر سلامتیش دستم اومد،قدر صدا درآوردناش و حتی گریه کردنش...
مامان مانی جان سلام به شما
خوش اومدید
پسر شما ۵روز بزرگتر از پسر منه،خدا حفظش کنه😍