2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
ممنون تی تی جان ، انشاالله که از دندوناشونه

هدیه اسمانی جون ، من از همون سوپ خودمون واسشون میکس میکردم ، خیلی هم دوست داشتن
نمیدونم یهو چی شد انقدر بد مزاج شدن

راستش شیر خودم فقط ماه اول دادم ، الان شیر خشک میخورن ، که از اونم دیگه بدشون میاد
پالیز جان سوپ خودمون نمک و ادویه داره عیب نداره؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت تی تی جون.بچه ها من تو حاملگیم اصلا استراحت نداشتم .شکر خدا حالم بد نبود.همش میرفتم مغازه.تو خونه حوصلم سر میرفت.همش مشتریام بهم میگفتن تو نمی خوای بمونی خونه.من آخرین روزم بیرون بودم رفتم خریدای آخرمو بکنم.
تی تی جون جمهوری تقاطع ولی عصرهم لباس بچه های خوبی داره.از جمهوری نرسیده به ولی عصر یه فروشگاه به اسم کودک سرا هست من از اونجا خرید میکنم جمعه هم بازه.من سیسمونی آنیتا رو از اونجا گرفتم.شاید تنوع بهارو نداشته باشه ولی جنساش هم مارکه هم قیمت مناسب .
هدیه آسمونی عزیز.
من از 4ماهگی فرنی رو شروع کردم چون نسبت به وزن تولد که آنیتا 3/900بود رو نمودار رشد کم وزن بود .فرنی رو رو خوب نمی خورد اوایل، اما الان می خوره .از5/5ماهگیم سوپ رو شروع کردم .ماه پیش که بردمش برا قد ووزن7/400بود که گفت خوبه.
ی کم تنوع بده غذاشو.هر بار با یه چیز .ساعت خوردنشو تغییر بده اجبار بهش نکن که بخواد نخوره با میل بخوره بهتره عزیزم.ببخشید که این جوری میگم .
در ضمن مامانا سوپ کوچولوها رو با میکسر میکس نکنید .اینجوری خیلی راحت ونرم میشه خوردنش.اگه حسشو دارید از صافی ردش کنید تا غذاشون بافتدار باشه میدونم کار میبره.الان آنیتا لقمه های کوچول یا بیسکوییت مادر رو می توونه ب جوه.
نه تی تی جون .فروشنده گرفتیم .ی موقعها هوا خوب باشه ی سر میریم مغازه.ولی خیلی سخت بود اولش که مونده بودم خونه.خیلی اعصاب روانم بهم ریخته بود ، بعد که فکرشو کردم دیدم دخترم می توونه جای هر چیزی رو برام پر کنه.
مامان ماهان عزیز خوش اومدی.

پالیز جوناحتمالا همون دندوناشونه.خودتو ناراحت نکن .بهشون آب ماهیچه بده.خیلی سخته 2تا یی.ولی خدا همیشه برا چیزی که به انسانها میده صبر وتحملم میده.همیشه به خودم میگفتم من میتوونم دست تنهایی بچه داری کنم؟ خدا برام اونقدر حاملگی بچه داری روراحت کرده با وجود اینکه این همه کارو سختی داره.من تنها مشکلی که با آنیتا دارم شیشه نمی خوره.قبلا عاشق شیشه وپستونک بود پستونک خودم ازش گرفتم ،شیشه هم وقتی غذای کمکی رو شروع کردم یادم رفت بهش بدم .چند روز پیش برا شبا شیر خشک گرفتیم .هر چی تلاش میکنم نمی خوره .امروز ظهر یه کوچولو میک زد.آخه وقتی شیشه میخوره فکر می کنه باید گازش بزنه تا شیر بیاد دهنش .دخترم اسکله دیگه
هدیه اسمانی جون ادویه کم میزنم که به بچه ها هم بتونیم بدیم ، دکترش گفته بود اگه کم باشه ایراد نداره

ممنونم انیتا جون ، انشاالله که دندوناشونه ، راستی شما مغازه چی دارید ؟

اره والا سرو کله زدن با بچه حوصله و اعصاب میخواد ، خدارو شکر خیلی وقتا خوبم ، اما گاهی اوقات خیلی کم میارم ، انقدر که دیگه گریه میکنم
خدا خودش کمک کنه

آنیتا،تی تی و پالیز عزیزم ممنون از راهنماییتون

پالیز جون آبجی منم دو قلو داره یه دختر یه پسر،واقعا سخته ولی خدا صبر و حوصله اشو میده
ایشاالله که همیشه سالم و سرزنده باشن

آنیتا جون محمدامین منم شیشه نمیگیره یعنی آبو با شیشه میخوره ولی شیرو نه
عزیزم فقط شبا بهش شیر خشک میدی؟چقد بهش میدی
منم شیرم کم شده و چون خوب وزن نمیگیره بهش روزی تقریبا 150 تا 180 سیسی شیر خشک میدم اونم با قطره چکون(فکر کن) بنظرت کافیه یا بیشترش کنم؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
هدیه آسمونی عزیز
آنیتا هم آب یا شیره بادوم رو با شیشه میخوره ولی شیر خشک و نه.چقد ناقلا هستند این وروجکا .من راستش شیر خشک رو واسه اینکه یه موقع جای می خوام برم یا دم صبح که گرسنه میشه دارم سعی میکنم بهش بدم.
ولی اگه کوچولوت غذا می خوره به نظر من بهتره بیشتر غذا رو بهش بدی .من روزی 4 تا5 بار به آنیتا غذا میدم.
آنیتا جون
4تا 5 وعده رو مثلا چی میدی؟ به فاصله هرچند ساعت؟
اینطوری واسه شیر خودت گرسنه میشه؟ آخه میگن تا یکسال شیر مادر مهمتر از غذاست
هدیه آسمونی جون صبحا هر موقع بیدارشه زرده یا فرنی یا لعاب گندم یا جو میدم ناهار وشام هم سوپ ،عصرها هم اگر صبح زرده دادم عصرش فرنی یا لعاب یاپوره میدم.تو این فاصله ها هم سیب آب هویج بیسکوییت یا ماست میدم.شیر خودمم به اندازه کافی می خوره.شیر مادر تا 6ماه فقط کامله.بعد ازاون باید غذای کمکی بهشون داد.
من با اینکه شیرم زیاد بود تو 4ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم چون سیر نمی شد وزنش داشت کم میشد.عزیزم از غذا دادن به کوچولوت نترس.اگه به اندازه ودرست بدی چیزی نمیشه.الان آنیتا دیگه دوست داره غذای تیکه ای بخوره.
امروز دخترمو بردم برا قد ووزن .وزنش با پیراهنش8/200 بودگفت خوبه.باز هم تاکید کرد که غذاشو حتما چرب کنم.
تی تی جون
خودم پوره درست میکنم.پوره هویج کدو گردویی و سیب زمینی.هرکدومو که بخوام بدم وقتی پخت له میکنم بهش شیر وکره اضافه میکنم.
عزیزم بلدینو کجا خووندی؟

600گرم برای یه ماه خوبه دیگه عزیزم.