2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
کارگاه بازی ، نشاط ، نرمش

گروه سنی شرکت کننده : 6 تا 12 ماه
روز کارگاه : شنبه - چهار شنبه

مدرسان : ندا نصیری - لادن نصیری

مادران عزیزی که تمایل به شرکت در این کارگاه به همراه فرزند خود دارند ،جهت کسب اطلاعات بیشتر با مسوول هماهنگی در ساعات کار دفتر سلامت مادران تماس حاصل فرمایند.

تلفنهای تماس : 22578985 - 22577675
دوستان پسرم 3 ماهشه چشم چپش لحطه ای لوچ میشه.دکتر هم اهمیتی نداد انگار که مهم نیس.ولی من نگرانم.کسی بوده که بچه ا ش این مشکلو داشته؟بیایین تجربه هاتونو بهم بگین.چکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پالیز جون اصلا هیییییییچ دارویی به نینی هات نده. من توی دو ماهگی چندتا دارو واسه چشم و بینی و دل درد و..... هرچی بگی میدادم. انگار بدتر میشد. اما ی روز همه داروهاش و ریختم دور و دیگه هیچی ندادم. بخدا بچم بهتر شده. این داروها همش شیمیایین معلوم نیس چی توشونه بخداااااا
سلام توپولا خوبین؟من یه مدته یا مسافرتم یا مهمون دارم.
بچه ها ایلین اسهال داره چکار کنم دماغشم اصلا خوب نمیشه
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
سلام مامانا
پسر منم 14 تیر دنبا اومد .خبلی آروم و بی آزاره.خدا همه بچه ها رو حفظ کنه.
پالیز جون من برسام رو تو 32 روزگی بردم واسه ختنه.به روش حلقه انجام داد و خدا رو شکر خیلی اذیت نشد.5 روزم حلقه اش افتاد.
مرسی اسمان جون ، راستش منم به این نتیجه رسیدم که دارو ها بدتر میکنن

ممنون مامان برسام جون ، فقط میشه لطفا یکم برام از روشش و اینکه چطوری بود و چقدر طول کشید و اینکه بچه خودش فهمید یا بیحسی داره و دیگه اینکه اصلا با حلقه تو این مدت تا بیوفته درد داشته واسه ادرار یا نه ؟؟؟
ببخشید با اینهمه سوال
اخه به خدا خودم میترسم ... واسه همین تا حالا نبردم
پالیز جون منم خییییییییییییییلی می ترسیدم.اما اونجوری که فکر میکردم سخت نبود.اینجوری بگم که تو درمانگاه من بیشتر از پسرم گریه کردم.کلا یه ربع اینا طول کشید.مراحلش رو نمیدونم چون نزاشتن بریم داخل اتاق.فقط دیدم یه آمپول زد بهش واسه بی حسی اش.تو این یه ربع برسام کلا 3،2 دقیقه ببشتر گریه نکرد.بعد از اون اولین بار که ادرار کرد یکم بی قراری کرد و دیگه تموم شد.5 روزم افتاد.
شمام نی نی هاتو تا قبل از اینکه برگردن و غلت بزنن ببر.هر چی زودتر ببری بهتره.امیدوارم واسه اونام مثل پسر من بی دردسر و بی درد باشه
2810