2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
بهار جان چرا دستاش میپره ؟
دختر منم دستاش میپرید به خاطر رفلاکسش بود از وقتی دارو میخوره دیگه پرش نداره
ریزش موهات ما کمبود ویتامین ب هست حتما پیگیری کن منم ریزش داره اما نه به این حد
فرشته من 4 تیر پا به این دنیا گذاشت .......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من که الان 4700 .....بچه های شما وزنشون خوبه که ماشالله...دکتر دخترم گفت وزنش خوبه شیرت هم خوبه...قدشم 58 سانته.کلا ریز نقشه چون شوهرم هم ریز نقشه به باباش رفته....�
من را محکم در آغوش بگیر...من می خواهم جزیی از تو شوم
نرگس شب ساعتای 12 شب می خوابه.تا صبح شیر می خوره و دوباره می خوابه.عوضش می کنم دوباره می خوابه تا ساعتای 11 صبح.بعد اگه خوابش بیاد خودش چشاشو می بنده و می خوابه.معمولا وقتی شیر می خوره می خوابه وگرنه روی پام تکونش می دم یا بغلش می کنم می خوابه.اما بیشتر خودش خوابش بیاد یکم گریه می کنه و چشاشو می بنمده و می خوابه.عادتش دادم خودش بخوابه.شماها هم بچه هاتونو عادتشون بدین
من را محکم در آغوش بگیر...من می خواهم جزیی از تو شوم
جدا مامان شانا ؟وای باید دخترم یه دکتر خوب ببرم .آییلین که وقتی خوابش میاد خیلی گریه میکنه باید حتما تکونش بدم تا بخوابه بغضی وثتا اعصابم خورد میشه دیگه
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
برای ریزش مو قزص مخمر ابجو که پره ویتامین ب هست خوبه؟تو دوران شیردهی مشکل نداره؟
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
سلام بروبچ بهار منم دخترم دستاش خیلی تکون میخوره روپایی هم هست نزدیک بود فلج شم از درد پا رفتیم براش گهواره برقی خریدیم سایز 0 تا 6 ماه اما دستاشو بازم میبندم وگرنه هرشکلی بخوابه با تکون بیدار میشه من از بس روپام بود و همزمان مجبور بودم خم شم و دستاشو نگه دارم کتف و کمرم کلا گرفته وقتی کامل به پشت بخوابم بعد چند مین باید از درد با جیغ و با کمک بلند شم

مامی شانی دختر منم رفلاکس داره اوایل دستاش میپرید دکتر برای رفلاکسش شربت خارجی راینیتیدین نوشت تا میخورره بالا میاره برای همین دیگه بهش نمیدم اما خودش کم کم خوب شد الان اگه آروغشو بگیرم دیگه بالا نمیاره یعنی تکون خوردن های بیش از حد از رفالاکسه یا فقط پرش مال رفلاکسه؟
سایه عزیزم همه هستی منی .... 18 تیر 92 اومده و منوشوق زندگی دوباره داده.
من موهام ریزش نداره......خیلی کم میریزه ....اوایل شیردهیم مولتی و کلسیم و ففول خوردم

سلیمه جونی خوش بحالت من یکی از آرزوهام اینه دخترم دو ساعت کامل بدون کنترل من خودش بخوابه
سایه عزیزم همه هستی منی .... 18 تیر 92 اومده و منوشوق زندگی دوباره داده.
سایه سفید جان رفلاکس فقط بالا اوردن تنها نیست من دخترم خیلی بالا نمیاره الان که اصلا بالا نمیاره اما عوارضش خوب نیست همین پرش بخاطربرگشت اسید معده است که اسیب میزنه
منم رانیتیدین میدم کمی اب نباتم میریزم داخلش چون تلخ بالا میاره عزیزم
بهار جان حتما یه دکتر خوب ببر من سونو هم بردم مطمین شدم
فرشته من 4 تیر پا به این دنیا گذاشت .......
2810