2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54462 بازدید | 5395 پست
اخی هفت ماهه.میترمش بهداشت قطره اد بهش میدم.وزنشم 3200 بود.نرماله اما کلا ریزه هستش دوست دارم تپلی باشه وزنش بالا میره اما هیکلش همونه که هست
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من اومدم بازم کسی نیستش که!!!
ایشالا که خودتونو نی نی هاتون خوب باشید!

باورتون میشه من هنوز درگیر نافم؟؟؟؟؟
پدرم دراومده بس که غصه نافشو خوردممممممم

ولی خداروشکر نفخ و دل پیچش خیلیییی بهتر شده شبا هم خوابش بهتره

از نی نی های شما چه خبر دوست جوناااا؟
سلام دلارام جون مگه نافش چشه؟نی نی منم دلدراش خیلی کمتر شده خدا را شکر
راستی بچه ها شما طبیغی زایمان کردین یا سزارین؟عوارضی هم براتون داشت؟
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
سلام دلارام جون ، ممنون ما خوبیم ، خودت چطوری ؟
ناف نینیتو به دکترش نگفتی ؟ با پزشکش مشورت کنی بهتره

بهار جون من سزارین با بیحسی از کمر شدم
یعنی الان از کمر درد دارم میمیرم ، لحظه ی زایمان راضی بودم چون بچه هارو دیدم
ولی عوارض بعدش خیلی بده ، کمر درد شدید دارم

من سزارین بیهوشیبودم کمر درد دارم که بیشتر به خاطر بجه داری و شیردادنه.من شکمم بیجسه گاهی هم تیرمیکشه
ولی من طبیعی زایمان کردم خیلی راضی ام خداروشکر جزء افراد خوش زا بودم,نی نی منم با سه و صدوهشتاد دنیا اومد امروز دوماهش شده ... برم ببینم چقد شده,من بهداشت میرم مولتی ویتامین بهش میدم,,,,دلپیچه هاهم میره ومیاد هنوز ولش نکرده,نبات داغ میدم دارو محلی هم بهش میدم,,,,
اللهم صل علی محمد وال محمد
بهار جون زخم نافش خوب نمیشه که جمع بشه بره تو

پالیز عزیز بردمش دکتر دارو داده بهتر شده ولی هنوز کامل خوب نشده توکل به خدا
خداروشکر که نی نی هاتون خوبن

منم سزارین بی حسی از کمر شدم ولی اصلا مشکلی ندارم خداروشکر
بعضی وقتها یه کمی کمر درد دارم اونم بخاطر اینکه من اصلا استراحت نکردم و نمیکنم همش کار دارم نمیدونم کی کارام تموم میشهههه
شکمم هم نه تیر میکشه نه بیحسه خوبه خداروشکر

حسنا دکتر من که میگفت مولتی ویتامین 6 ماه به بعد باید بدیم الان فقط ویتامین آ+د باید بدیم چون فقط اینارو نیاز دارن!

مراقب خودتونو نی نی هاتون باشین...
سلام دوستان چه خبرا.پالیز دوقلوهای نانازی خوبن.دلارام جون ناف نی نی بهتر شد.روز که وقت میشه مجبورم نصف شب بیام..بچه ا شما با نی نی هاتون چه بازی هایی میکنید و برای اموزششون چه برنامه هایی داربد .کلن باید از کی شروع کنیم
اللهم صل علی محمد وال محمد
سلام بچه ها خوبیییییییییییییییییییید؟نی نی ها خوبن؟ من دو روز پیش واکسن ایلینو زدم عجب روزی بود بیچاره اینقده پاش درد میکرد که نگو اما خدا رو شکر تبش بالا نرفت.

اره منم دلم میخواد از الان به نی نی اموزش بدم اما بلد نیستم هر کاری کردید به منم بگید
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=21233&ChatDate=21-6-1392
ماهان کوچولو منتظر رای شاست....
عکس شماره 1 و 2 و 3 ماهان رو ببینید وو رای بدینننننن
*ماهان جان*نگاهت راقاب میگیرم درپس آن لبخندکه به من شورونشاط وزندگی مییبخشد.*
سلام مامانها.منم نرگسم 31 تیر به دنیا امد.خدا رو شکر خیلی بچه مظلوم و ارومیه.فداش شم شبا با من می خوابه و فقط واسه شیر بیدار می شه و صبح هم با هم بیدتر میشیم.
من را محکم در آغوش بگیر...من می خواهم جزیی از تو شوم
2810