2777
2789

علی کافه نخر من ی کلیپ ازش دیدم توی جای کثیف بارنگ واینادرسش کردن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

کلاس نو خوبه

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علی کافه نخر من ی کلیپ ازش دیدم توی جای کثیف بارنگ واینادرسش کردن

جدی ؟؟؟؟

شوهر من روزی یه دونه رو باید بخوره😑

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
جدی ؟؟؟؟ شوهر من روزی یه دونه رو باید بخوره😑

ن خیلی کثیفه وحشتناک پلیس ریخته بودتوش بارنگ اشغال بود

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من کاپوچینو برند تورابیکا میخورم راضیم اینم خوبه احتمالا  دنبال مارک بهتر بودم یه کاربر برند ک ...

منم تورابیکامیخوردم فیکش اومده گود دیم فیکش اومده خیلی شیرینترن ولی خیلی بهتراز علی کافن

تورابیکا

سوپر 

بقیش یادم نیست😑

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
بیشتر ببینید
من کاپوچینو برند تورابیکا میخورم راضیم اینم خوبه احتمالا  دنبال مارک بهتر بودم یه کاربر برند ک ...

بسته ش چند تا توشه؟؟؟؟چند میخری؟؟؟🤔

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart