2777
2789
شربت خاکشیر:
مواد لازم :نیم پیمانه خاکشیر/۱.پ . شیره ی شکر یا شکر/۱ لیتر آب/ گلاب/یخ
طرز تهیه:سعی کنید خاکشیری رو خریداری کنید که کاملا تمییز باشه و ریگ کمتری داشته باشه.ابتدا خاکشیر را ریگ شور کرده به این ترتیب توی یه کاسه اب ریخته ۱۵ دقیقه بعد ارام روی سطحش رو دور می ریزیم و داخل پارچ می ریزیم اگر ریگی هم داشته باشد ته کاسه ته نشین می شود. بعد شکر یا شیره شکر +گلاب یا هر عرقی که دوست داشتید را اضافه سپس اب و یخ را می ریزیم و نوش جان می کنید.
خاکشیر طبیعت گرم و تر دارد و برای سرد مزاجان بهتر است.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
شربت بیدمشک
مواد لازم :

عرق بیدمشک : ۱ کیلو

شکر : ۳ کیلو

آب : ۴ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا شکر و آب را با هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر در آب حل شود. اجازه می دهیم شربت قوام بیاید. همانطور که از اندازه ها هم می شود فهمید، شهد غلیظی درست خواهد شد. اشکالی ندارد نگران نباشید ! حتی اگر در پایان، دور قابلمه شکرک هم زد، نترسید ! راه دارد. وقتی شربت حسابی قوام آمد و حتی شکرک زد، حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم خوب سرد شود. وقتی شهدمان سرد شد، حالا عرق بیدمشک را اضافه می کنیم. با این کار، شربت بیدمشک رقیقی خواهیم داشت . ( به نسبت دیگر شربت ها ) اما عطر بیدمشک حفظ می شود.

البته برخی ، عرق بیدمشک را در پایان کار شهد، وقتی که شهد داغ است ، اضافه می کنند. به این ترتیب وقتی که سرد شد، شربت غلیظ است اما دیگر عطر بیدمشک کمی از آن استشمام می شود.

نکته ۱ : برخی به شربت بیدمشک ، زعفران آب کرده یا گلاب یا هر دو را اضافه می کنند. اینجانب معتقدم این کار انجام نشود بهتر است. چون خود بیدمشک، معطر است و افزودن گلاب و زعفران ممکن است شربت خوشبویی به ما دهد، اما دیگر عطر بیدمشک نخواهد داشت.

نکته ۲ : همچنین از این شربت می توان برای تهیه برخی دسرها از جمله کوکتل میوه استفاده نمود.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موادی که من واسه این نوشیدنی استفاده کردم و تقریبا دو تا جام سر خالی بهتون میده:
هلو 2 عدد درشت
مربای توت فرنگی 4 ق غ
یخ 10 قالب کوچک
یه مخلوط کن پدر مادر دار!
هلو ها رو قاچ میزنیم و با مربا و یخ داخل مخلوط کن میریزیم
و میکس میکنیم هی بهش پالس میدیم تا میوه ها کاملا مخلوط بشن
بعد داخل جامهامون یخ خورد شده میریزیم و هایلات رو روی یخهامون میریزیم و با یه کم توت فرنگی تزئین میکنیم
همیونطور که میبینید این نوشیدنی حالت کرم داره چون ما اصلا داخلش آب نمبریزیم
و مثل یه کرم نرم و خوشمزه میمونه
نوش جان!!!!

تصویر
http://static.cloob.com//public/user_data/album_photo/1107/3319111-b.jpg
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
سورپرایز انبه mango surprise
مواد لازم برای این دسر
انبه به ازای هر 3 نفر 2 عدد
یخ 10 تکه قالبهای کوچک
شکر 1 ق غ سر پر
شیر خشک نستله 3 ق غ
شیر کم چرب 1/2 لیوان
نارگیل چند تکه یا شیر نارگیل 1/4 لیوان (( اگه نداشتین مانعی نداره))

انبه رو خورد کنین و بایخ و شکر و شیر خشک و شیر و شیر نارگیل بریزید توی مخلوط کن و میکسش کنین
دقت کنید که این دسر حالت مایع نداره و مثل یه کرم سرد و خوشمزس بعد نارگیل رو تکه تکه بندازین داخلش
و دوباره میکس کنین
بعد توی ظرف مورد نظرتون بریزین و روش و تزئین کنین
من برای روش از پودر نارگیل و سس توت فرنگی و ترافل استفاده کردم
اگه انبه ی شما زیادی شیرین و بی مزه بود ، میتونین نوک ق چ بهش جوهر لیمو اضافه کنین یا کمی آب لیمو ترش تازه بهش بزنین

تصویر
http://static.cloob.com//public/user_data/album_photo/1045/3134166-b.jpg
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
مواد لازم برای ۲ نفر :
هندوانه یک هشتم یک عدد کوچک (۵۰۰ گرم با پوست)
توت فرنگی ۱۵۰ گرم
روش تهیه :
پوست و هسته هندوانه را جدا کنید و به وسیله ی آب میوه گیری آب آن را بگیرید. توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید و کاملاً پوره کند. آب هندوانه و پوره توت فرنگی را مخلوط نمایید. تکه های یخ را در دو لیوان بریزید، لیوان ها را از مخلوط حاصل پر کنید و با توت فرنگی تزیین و سرو نمایید.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
نمیدونم عزیزم امتحان کن
منم همینطوری این شربت رو اختراع کردم شمام خودت اختراع کن
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
شربت سرکه-انگبین (سکنجبین) (یا خیار)
مواد لازم :
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیوان
سرکه ۱۰۰ گرم
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
شکر را در آب حل می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد سپس نعنا را خوب و به دقت شسته (لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید) دسته می‌کنیم و در مخلوط در جال جوش قرار می‌دهیم تا عطر و طعم نعنا جذب شود سپس کم کم سرکه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم شربت غلیظ شود در پایان شربت را از صافی رد کنید. معمولا در اصفهان (یا شاید در جاهای دیگر) در شربت خیار رنده شده هم می‌ریزند که طعم بسیار عالی دارد .
همینطور برای جلوگیری از گرمازدگی از شربت خاکشیر ، آبلیمو و گلاب می‌توان استفاده کرد اما لطفا به این نکته توجه کنید که خاکشیر را حتما تمیز و پاک کنید. همچنین عرق بیدمشک و کاسنی به خاطر طبع سرد حرارت بدن را پایین آورده موجب نشاط و سرزندگی است.
من شخصا طعم نعنا رو خیلی دوست دارم حتی برای خوردن نوشابه گازدار (که بسیار نوشیدنی پرضرر ،‌پر شکر و بی‌منفعتی است) من نوشابه کانادا مینت رو ترجیح می‌دم. اردیبهشت که با بانوی خوب به کیش رفته بودیم نوشابه بسیار جالبی رو دیدیم که مال یک شرکت شیرازی بود . نوشابه‌هایی با طعم گلاب ، بیدمشک ، بهارنارنج و نعنا. در دو نوع قوطی و شیشه‌های ۲۰۰ میلی‌لیتری که بسیار بسیار خوشمزه بود. شربت نعنایش هم چون غلیظ و شیرین بود می‌شد که با آب سرد مخلوط کنید و لذت ببرید. به بانوی خوب گفتم چقدر خوب بود حالا که دولت سرو نوشابه‌های گازدار را در ادارات ممنوع کرده و دوغ را جایگزین نموده (هرچند که ضرر دوغ گازدار بیشتر از نوشابه گازدار است و دوغ ساده منفعت زیادی دارد) با حمایت از این شرکت (و شاید شرکتهای مشابه) و سرو و شفارش این شربتهای سنتی که در بسته‌بندی‌های بسیار شیک و جوان‌پسند هم عرضه شده بود (و الحق که در بسته‌بندی و تبلیغ و انتخاب طرح و فرم عالی بود) این سنت را در ایران جا بیاندازد.
اگر می‌دانید که همسرتان تا چند دقیقه دیگر به خانه می‌رسد و از شدت گرما نیم‌پز شده برای خنک شدنش اولا یک شربت آماده کنید (مثلا شربت سرکنجبین خیار یا شربت خاکشیر آبلیمو ) توجه کنید که شربت بسیار کم شکر باشد (در حد طعم شیرین کمی داشتن) چون شیرینی زیاد عطش را بیشتر می‌کند . بعد شربت را با یخ در مخلوط کن بیاندازید تا یخ پودری یا شربت مخلوط شود . چند یخ قالبی در شربت بیاندازید و با صدای زنگ به استقبال همسر عزیز و پخته از گرما بروید و بدینگونه گرما و خستگی و کلافگی حاصل از گرما و ترافیک را درست جلوی در از تنش بدر کنید تا نشاط و روحیه خوب و عشق در خانه موج بزند.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/

شربت به ‌لیمو
مواد لازم :
به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:۴لیوان
به را شسته و رنده می‌کنیم و تخم‌ها و وسط آن را جدا می‌کنیم و چرخ می‌کنیم و در صافی می‌ریزیم و آب به را می‌گیریم . شکر را با ۴ لیوان مخلوط کرده و می‌گذاریم چند دقیقه قل بزند و بعد شربط را از صافی رد کرده با آب به مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید و بعد آبلیمو را اضافه کرده بعد از ۲ – ۳ بار قل زدن از روی اجاق بر‌میداریم تا خنک شود.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
طرز تهیه لیموناد


مواد لازم

برای دو نفر


یخ 500 گ

لیمو تازه 1 عدد درشت و یا 2 عدد ریز ( لیموی جنوب)

آب لیمو تازه 100 سی سی ( یک فنجان )

آب 200 سی سی ( دو فنجان )

شکر 10 قاشق مرباخوری ( 50 گ )

طرز تهیه

لیمو ناد نوشیدنی سرد و ترجیهاً تابستانی است و با غذاهایی همچون ماهی و گوشت قرمز بسیار همخوان و دلچسب است تفاوت این نوع لیموناد با دیگر هم خانواده های خود در این است که در تهیه آن از خود لیمو ( پوست ، اسانس و آب ) در مخلوط کردن آن استفاده می شود و این کار طعمی گیراو گه گاه گزنده و پر به لیموناد می بخشد. برای شیرین کردن آن به غیر از شکر می توان از عسل و شکر قهوه ای نیز استفاده کرد که نتیجه ای مطلوب تر خواهد داشت و سالم تر.

به ازای هر نفر 250 گ یخ، 4/1 لیموی تازه ( درشت )(برای لیموی ریز که آن را به نام شیرازی، جنوبی و یا جهرمی می شناسیم یا میناب ، 2/1 استفاده گردد )50 سی سی ( نصف فنجان ) آب لیموی تازه و 100 سی سی ( یک فنجان ) آب را به همراه 5 قاشق مرباخوری شکر درون مخلوط کن می ریزیم و به مدت 30 ثانیه مخلوط می کنیم نتیجه مخلوطی نرم و یکدست از یخ ، تکه های لیمو، شیرینی و ترشی و رنگ مایل به سبزخواهد بود وگوارا. برای تزئین لیوان آن که بهتر است از لیوان شفاف استفاده شود .

می توان یک چهارم لیموی درشت و یا یک دوم لیموی ریز رابرش زده و بر لبه لیوان قرار دهیم . این نوشیدنی بانی نوشیده می شود . این نوشیدنی در صورتی که بدون شکر و یا با میزان کمی شکر تهیه گردد نوشیدنی بسیار سالم و رژیمی خواهد بود و در تابستان داروی عطش و گرمازدگی . ( توجه شود برای تهیه این نوشیدنی از مخلوط کن استفاده گردد که امکان مخلوط و خرد کردن یخ را داشته باشد. )
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
آشنایی با روش تهیه شربت لیموناد و توت فرنگی
خستگی روزانه را با نوشیدن این شربت خوش طعم، از تن خود خارج کنید.
مواد لازم برای 2 نفر:

توت فرنگی قطعه قطعه شده: یک پیمانه

آب 6 عدد لیموی تازه که برابر با یک پیمانه می‌شود.

شکر: یک پیمانه

آب سرد: 4 پیمانه

چند عدد برش لیمو به شکل چرخ گاری

چند قطعه یخ مکعبی شکل

طرز تهیه:

• در یک دستگاه همزن یا غذاساز، توت فرنگی، آب لیمو و شکر را با هم ترکیب کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند.

• مخلوط را در یک پارچ بزرگ بریزید.

• چرخ‌های لیمو ، آب و قطعات یخ را به محتوای پارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• شربت را درون دو لیوان بریزید و لبه لیوان را با قطعات اضافی میوه تزیین کنید.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
طرز تهیه شربت خیار و نعنا


مواد لازم:
خیار=یک عدد
نعنا= چندبرگ
عسل=یک دوم قاشق چایخوری
یخ=چند تکه
طرز تهیه:
خیار را با پوست به خوبی بشویید و سپس به ورقه های نازک تقسیم کنید. برگ های نعنا را نیز به خوبی بشویید.یک پارچ را از آب پر کرده و سپس عسل، نعنا و خیارهای خرد شده را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. یخ ها را به آن اضافه کنید.پارچ را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا آب طعم و عطر خیار و نعنا را بگیرد.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
شیک لیمو و بهار نارنج

مواد لازم :
لیموترش دو عدد
یخ‌ خردشده و شکر از هر کدام یک پیمانه
عرق بهار نارنج 1/4 پیمانه
بستنی دو اسکوپ

طرز تهیه :
لیموها را تمیز شسته و برش بزنید و به همراه یخ، شکر و عرق بهارنارنج در مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوست لیمو حل گردد. سپس محلول فوق را در لیوان ریخته و یک اسکوپ بستنی به آن اضافه کنید.
1. عرق بهارنارنج نقش مهمی در تقویت سیستم عصبی و قلب دارد.
2. لیمو تنظیم‌کننده فشارخون و کاهنده غلظت و تصفیه‌کننده خون است
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
شربت بیدمشک

شربت بیدمشک یکی از نوشیدنی های اصیل و سنتی ما ایرانی هاست

که بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو و در عین حال با هزاران خواص دارویی

می باشد که پزشکان آن را برای آرامش اعصاب و قلب و رفع عطش بسیار

عالی می دانند که در گرمای تابستان بهترین نوشیدنی می باشد . این

شربت بسیار راحت و آسان تهیه می شود.

مواد لازم

شکر ۱ کیلو

آب ۲ لیتر

گلاب ۱ لیوان

عرق بیدمشک نیم کیلو

زعفران آبکرده در صورت تمایل برای خوشرنگی

طرز تهیه.

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید کمی فرصت بدهید تا مقداری شکر در آب حل شود سپس آن را روی

حرارت گذاشته تا به جوش آید اگر کف شکر تیره هستش روی آن را با کفگیر بگیرید .بگذارید با شعله کم

شکر به قوام لازم برسد .سپس زیر شعله را خاموش کنید تا سرد شود هیچ موقع بیدمشک و گلاب را

تا سرد شدن کامل به شربت اضافه نکنید زیرا عطر و بوی آن از بین می رود .بعد از اینکه سرد شد عرق

بیدمشک و گلاب را به شکر اضافه کنید و کاملا به هم بزنید و در ظرف مورد نظر ریخته و برای روزهای

گرم نگهداری کنید.برای تهیه شربت مقداری از آن را در ظرف بریزید و شش برابر آن اب اضافه کنید و نوش

جان بفرمایید.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز