2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم امروز دیدم ولی از اونجا که نه دردی داشتم و نه مسکلی توجه نکردم دقیقا هم خون حالت لخته ای بود

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
منم امروز دیدم ولی از اونجا که نه دردی داشتم و نه مسکلی توجه نکردم دقیقا هم خون حالت لخته ای بود

دقیقا منم اره همینجوری بودم اخه اصلا دردم نداشتم خون لخته ای بود صبر اینجوری بودم الانم رفتم اینجوری بود

داخل مدفوعه ولی روشم بود

ببین عزیزم اصلا نترس

ولی خون روی مدفوع دلیلش شقاق یا هموروئیده

اگر داخل مدفوع خون باشه باید یکم جدیتر بگیری و بری دکتر

منم داخل خون دیدم رفتم کولونوسکوپی هیچی نبود.

ولی دکتر برو

وای خدا خیلی میترسم بخدا دعا کنین چیزی بدی نباشه

جدی بگیر البته انشالله که چیزی نیست

ولی پدرشوهرمم اینطور شد تو مدفوعش خون دید اعتنا نکرد ، اولش کم بود بعد رفتیم سفر یهو اونجا تو شهر غریب زیاد شد خون مدفوعش تا رسوندیم شهرمون بیمارستان گفتن زخم های زیادی روی دیواره ی روده بزرگش هست که اگر از بین نرن تبدیل به سرطان میشن و مجبور شدن کل روده ی بزرگش روعمل کنن و بردارن