2777
2789
عنوان

کسی در مورد سقط اطلاعات داره میتونه بهم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ان شاالله هنوجنین تودلت جاش امنه بگوامین ولی من ازبارداری اولم بی خبربودم منتظرپریودی بودم ک ...

سلام.شما با زعفرون و آویشن سقط کردی یا دارو دادن بهت؟ میشه روششو بگی؟

یکی از کاربرای نی نی سایت ازم پرسید منم بهش گفتم اسپند بجوشونه بخوره سقط کنه

وای خدا نکنه پارسال ابان کورتاژ داشتم اونموقع جنین بزرگتر بود 

پارسال چرا سقط داشتی چند هفته بودی الان چند هفته ای؟؟؟

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
2803
سلام.شما با زعفرون و آویشن سقط کردی یا دارو دادن بهت؟ میشه روششو بگی؟ یکی از کاربرای نی نی سایت ازم ...

بااویشن واینالکه بینی گرفتم بعدشدخون ریزی...

رفتم دکترگف هیچی بایدبشینی خونه تاخودبه خودسقط بشه فقط امپول ودارومسکن میدادن که تاثیرش درحدیه ساعته

ی هفته توخونه سقط نشد...اینوبگم که ی باربامادرشوهرم دعوام شدوازشدت ناراحتی ودادزدن یه دفه حس کردم ی چیزی افتاد...ودردم درجاتموم شد..

سلام.شما با زعفرون و آویشن سقط کردی یا دارو دادن بهت؟ میشه روششو بگی؟ یکی از کاربرای نی نی سایت ازم ...

عزیزم من دلم نمیخواست سقط کنم دارو میخوردم شیاف میزاشتم سقط نشه هنوزم دعا میکنم تو سونو بگن بچت وجود داره 

مرنج ومرنجان
2804
بااویشن واینالکه بینی گرفتم بعدشدخون ریزی... رفتم دکترگف هیچی بایدبشینی خونه تاخودبه خودسقط بشه فقط ...

حتما شک بت وارد شده،آویشن تو یه روز ۳لیوان خورد با زعفرون و اسپند.

مرسی.حالا نمیدونم سقط کنه یا نه