2777
2789
عنوان

کیا با خوردن رازیانه باردار شدن؟؟؟

3058 بازدید | 17 پست

یساله اقدامم 

اینماه میخوام رازیانه رو امتحان کنم ولی وقتشو نمیدونم زمان پری بخورم یا بعد از تموم شدنش

شنیدم واس تخمکگذاری خوبه

کیا خوردن؟؟مامانایی ک خوردن همون ماه باردار شدن؟؟نتیجشو دیدین؟؟

عرقش خوبه یا دم کردش؟؟

عزیزم این نظر منه ها 

به نظرم وقتتو با این چیزا تلف نکن برو دکتر و از داروهاش استفاده کن موقعی که من تو اقدام بودم و تخمک گذاری نداشتم بهم توصیه کردن رازیانه بخورم همیشه پریودام نامنظم بود رازیانه که خوردم خیلی بدتر شد و دو ماه پریودم عقب افتاد بعدا فهمیدم رازیانه پرولاکتینو بالا میبره و من چون پرولاکتینم بالا بود باعث شد که خیلی بدتر بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پرولاکتین بالا دارید یا تو فامیل درجه ۱ سابقه سرطان داشتین ممنوعه اصلا نخورید ولی در غیر اینصور ...

ن مشکل خاصی ندارم دکتر رفتم چنبار میگن تا یسال طبیعیه ولی شوهرم خیلی عجله داره بس ک صبر کردم خسته شدم تو فامیلمون یکی بعد سه سال الان حامله شده میگن اول با خواست خدا بعدش با خوردن همین رازیانه حامله شده منم میخوام بخورم ولی زمانشو نمیدونم،بلافاصله بعد تموم شدن پری باعث خونریزیه مجدد ک نمیشه؟؟

عزیزم این نظر منه ها  به نظرم وقتتو با این چیزا تلف نکن برو دکتر و از داروهاش استفاده کن موقعی ...

من دکتر رفتم ولی با قرصایی ک داد حامله نشدم ک هیچ نظم پریودمم بهم خورد با این ک سابقه کیست نداشتم اصلا ولی کیست تخمدان گرفتم

من دکتر رفتم ولی با قرصایی ک داد حامله نشدم ک هیچ نظم پریودمم بهم خورد با این ک سابقه کیست نداشتم اص ...

چی بگم عزیزم حالا یه مدت استفاده کن شاید اگه مشکلی نداشته باشی برای تو اثر کنه سیاهدانه و عسلم میگن خیلی خوبه 

خیلی خوبه اگه مشکلی نداری دم کن بخور پریودت کاملا منظم میشه سریع حامله مبشی

لاغر کنندس یا چاق کننده؟؟ من هم صبح هم شب ی لیوان دم میکنم میخورم

احساس میکنم اشتهام کم شده

نازک جون شما خوردی نتیجه گرفتی عایا؟؟

نه من سینم کیست داره واسم بده رازیانه، در ضمن میگن شانس دخترم میبره بالا، من یه دختر دآرم پسر میخام 

ولی تو اطرافیانم سه نفر خوردن هر ستا حامله شدن البته 2تاشون دختر یکیشون پسر شد. ولی من اقدام نکردم هنوز دارم رژیم واسه پسر کم‌وبیش میگیرم تا خدا چی بخاد