2777
2789
عنوان

من همیشه چند تا فوبیا داشتم!

252 بازدید | 37 پست

یکی اینکه تو حموم زیر دوش باشم زلزله بیاد لخت بپرم بیرون جلوی خانواده بی حیثیت شم!  

یکی اینکه موهای پامو گذاشته باشم بلند شه موم بندازم بعد تصادف کنم ببرنم بیمارستان یه دکتر خوشتیپ بیاد بالای سرم عاشق صورت نازم!!! بشه بعد پامو ببینه بالا بیاره!  

اخری اینکه با پیژامه گلمنگلیم خوابیده باشم بازم زلزله بیاد این دفعه بمونم زیر اوار سه روز  بعدش یکی از نیروهای خارجی خوشتیپ صلیب سرخ بیاد منو از زیر اوار بکشه بیرون بازم آبروم بره!!!  

فوبیاهاتونو رو کنین ببینم  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

ارتفاع بزرگترین ترس زندگیمه درحدی که حتی برم بروصندلی وایستم سرم‌گیج میره دیگه😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😄 😄 😄 کلا فاز عاشقی داری 

نه فقط رو مورد دوم حساب کرده بودم!اون نیروی صلیب سرخ احتمالا متاهله ولی نیست خارجیه ادم معذب میشه  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
نه فقط رو مورد دوم حساب کرده بودم!اون نیروی صلیب سرخ احتمالا متاهله ولی نیست خارجیه ادم معذب میشه &n ...

😂😂😂 منم وقتی میریم مسافرت خودم اصلاح میکنم میگم تصادف کردیم بدنم تمیز باشه نگن مرحوم چه شلخته بود 

2810