2777
2789
عنوان

این رفتار دخترم کلافه ام کرده

588 بازدید | 16 پست
سلام دخترم 18 ماهشه خیلی لجباز و عصبیه همش جیغ میکشه هرچی میخواد با جیغ میگه هنوز حرف نمیزنه در حد چند تا کلمه دائم میخواد بغلم باشه و ببینه چیکار میکنم و اگه قبول نکنم جیغهای ناجور میزنه بخاطر همسایه ها اعصابم بهم میریزه تا یک سالگی انقدر بچه آرومی بود همه حسرتش رو داشتن خیلی داغونم
نه در انتظار یاری ...نه ز یار انتظاری
در ضمن من شاغلم و روزها پیش مادرم یا خواهرم می مونه دکتر میگه اضطراب دوری از مادر داره خب اینهمه بچه مادرشون شاغله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خوب میتونه دلیل جیغش این باشه که نمیتونه منظورش رو با حرف بیان کنه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
با سلام خدمت «eli» با کودک شما ظاهرا صحیح و اصولی رفتار نشده و او اکنون دچار یک نوع اختلال رفتاری شده است. این گونه اختلالات رفتاری در این سن پیچیده نبوده و با دریافت مشاوره تربیتی مستمر از یک روانشناس کودک با تجربه طی سه تا پنج ماه برطرف خواهد شد. اما اگر پراکنده کاری کنید روز به روز بدتر شده و اثرات مهمی بر روند تربیتی و آموزشی وی خواهد گذاشت. موضوع را از طریق «روانشناس» و حضوری پیگیری کنید هزار نکته باریکتر از مو اینجاست
اینکه میخواد بغل باشه برای اینکه طول روز ازش دورید سعی کن زمانی که باهاش هستی بیشتر بهش توجه و محبت کنی...باهاش مدارا کن اما نه جوری که فکر کنه با جیغ و فریاد کارش پیش میره..قبل از جیغش برو سمتش و سعی کن زیاد کار به اونجا نرسه به حرفاش هر چنذ نامفهوم گوش کن تا بفهمه وقتی بدون جیغ کاری بخواد انجام میدی وقتی بتونه صحبت کنه کمتر برای بیان چیزی که میخواد جیغ میزنه چون راه ارتباطیش با شما دیگه جیغ نیست شماهم بیشتر باهاش صحبت کن
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
والله من که فعلا به خاطر بچم سر کار نمیرم دایما با بچه هستم همین گرفتاری ها را دارم.پسرم دقیقا همین طوره که شما گفتید.دکترش میگه چون نمی تونه حرف بزنه این همه داد وبیداد میکنه.بعصی وقتا حس میکنم سرم اندازه یک کوه شده.تازه بچه من از نوزادی هم بچه ارومی نبود
پسرم تا تو که هستی دوجهان در نظرم فردوس است
الی جان مطمئن باش کودکی که دور از مادر باشه اعتراض میکنه اینا همش اعتراضه ...اعتراض به نبود شما در کنارش ..میگید دوست داره مدام بغل باشه خب تو اون ساعتها که کودکت نیاز داره بغل بشه نیستی که بغلش کنی میشه عقده وبعد دلش میخواد همه ی اون لحظات که هستید بغلتون باشه جه خوبه که قبول کنی به خاطر خودته که این رفتارشه عزیزم...
دنا! بر من اگر آفتاب از دامان تو به پایین می خزد، آنسوی افق، دیارانی است که بر آمدن مهر را از شانه های تو می بینند...غروب برای من هماره پیشاهنگ بامدادی دیگر است. (برای دختر عزیزم "دنا" )
قبول دارم ولی چاره ای هم ندارم وقتی میام خونه باز هم میره بغل خواهرم و آویزون اون میشه ولی تو خونه خودمون میاد سراغ خودم
2810