2777
2789
خداروشکر الان آرامش دارین عزیزم  دلم برا بچم میسوزه میدونی چه تاثیر بدی داره براش بمیرم براش ...

اگه بشه اسمشو آرامش کذاشت ولی بازم خدارو شکر میکنم

بله کامل میفهمم

حتما شوهرت مریضه، و حتما باید تحت نظر دکتر باشه و دارو مصرف کنه. خوب نمیشه اما خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما میخوام اینبار موقع غذا صداش نزنم، حرف زد اصلا تو صورتش نگاه نکنم(حساس یعنی میدونه برام مهم نی ...

بازم ميزنتت اين وحشيه جون خودتو بچتو تو خطر ننداز

برو مشاور بگه بايد چيكار كنى

😂😂😂😂عه زنداداشاتم همینجان؟ مال خودشون‌نمیخام😂

اره اينجان باتوجه به اينك اسم واقعي خودم روكاربريمه تاالان شناختنم وبه فنارفتم😐😑كارخوبي ميكني عخشم😂😂

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
خوش بحالت افرین بهت بزرگترین لطف رو به خودت کردی بخدا

فداتبشم خیلی ناراحت شدم.ولی اینک بچه داری نمیگم جداشو ولی زندگی خودتو بکن کلا فک کن ی هم دانشجویی هستین ی هم خونه شاید ادب شد...

هیچ کاری بی حکمت نیست
بازم ميزنتت اين وحشيه جون خودتو بچتو تو خطر ننداز برو مشاور بگه بايد چيكار كنى

برا نشستن لباساش و غذا و.. کار نداره اصلا فقط میدونم میفهمه ناراحتم که انجام نمیدم چون همیشه خدا بابا داری و درس و... نذاشتم غذاش دیر بشه نذاشتم لباسش نشسته بمونه نذاشتم کسی خونه رو کثیف و شلخته ببینه

وقتی ببین اینجوری دیگه نیست میفهمه خودش و این زندگی دیگه برام مهم نیست

فداتبشم خیلی ناراحت شدم.ولی اینک بچه داری نمیگم جداشو ولی زندگی خودتو بکن کلا فک کن ی هم دانشجویی هس ...

اره الان همین تصمیم اینجوریم میدونم خیلی غصه اش میگیره همین که کاری به کارش نداشته باشم

خدانکنه عزیزم