اسی منم برا اولین بار اومدم از خونم بیرون همه هم فکر میکنن زندگیم20 ظهر اومد بچه رو برد شب به ...
ای بمیرم برات ن این مغرور تر از ایناست اگه برم میدونم ب هیچ وجه نمیاد ولی بمونم بعد یکی دو روز مهربون میشه میبینی با گلی کادویی چیزی میاد ولی نمیخوام دیگه کوتاه بیام از بس کوتاه اومدم فک میکنه راحت میتونه بزنه و بعدش همه چی گل و بلبل بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای بمیرم برات ن این مغرور تر از ایناست اگه برم میدونم ب هیچ وجه نمیاد ولی بمونم بعد یکی دو روز مهرب ...
ببین شوهره منم همینه ها مغرورر وکینه ای میگم بعده6 سال زندگی اومدم بیرون از خونه
من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
اخه اينجوري هم تاكي ميخواي تحمل كني عزيزم يهوزد ويه بلايي سرت اوردچي قبول كن بي فكري كردي توميدوني ا ...
عزیزم دومی وقتی 3ماهم بود فهمیدم،چون قرص میخوردم برا پیشگیری و کاندوم باهم دو روس رو استفاده میکردیم وچون همیشه مشکل بی نظمی پریودی داشتم اخیرا دیگه نمیدونستم باردارم
وای خدا چرااین جورین بی اعصاب بمیرم برات میدونم چی میگی منم میترسم بچه ام رو بگیره ازم چی پس ...
من از دیشب گریه میکنم ولی هرچی میگه میگم اون تو اون بچت به خدا دارم میمیرم دلم برا بچه شکمم میسوزه ولی فهمیدم اگه 1 ماه بچه مو نبینم یا بهتر بگم 1 ماه گریه کنم بهتره تا تااخر عمر هم من هم بچه زجر بکشیم
من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
آره این دفعه گفتم حقمو میگیرم وای اگه یه لکه رویه بدن شما رو بدنه من بود تورو جونه هرکی دوست داری برو حداقل پزشک قانونی مدرک داشته باش