2777
2789
اره الان دینامیکم بابا فیزیک اسونه من‌نمیدونم ملت چرا انقدر سختش کردن !!! ی جوری میگن دیناااامیک ادم ...

چیزی نداره فقد معلم .... ما تست کنکوری اورد پاره امون کرد منو بغل دستیم نصف نصف حل کردیم ینی نصف سوالا اون نصفشم من خدااایییی بیست گرفتیم کیف کررردیممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های دوازدهمی برای کنکور میخونید؟ کدوم پایه ها رو جمع کردین؟

یس میخونیم من ک هنوز نرسیدم جمع کنم سخت نگیر بابا . من تازه بعد امتحانات میخام دوباااره از صفر بخونم 

یس میخونیم من ک هنوز نرسیدم جمع کنم سخت نگیر بابا . من تازه بعد امتحانات میخام دوباااره از صفر بخونم ...

من هنو شروع نکردما😐

البته میخونم ولی خیلی پراکنده

می ترسم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
اوه اوه دانشگاه بره کارش سخته خوب نیس اینجوری زیاد

تيزهوشان ميخونه

خيلي رقابت و استرس توي كلاس دارن

اكثر هم كلاسي هاش همينن

نگران از دست دادن ٢٥صدم هستن 

داره خودش رو هلاك ميكنه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چیزی نداره فقد معلم .... ما تست کنکوری اورد پاره امون کرد منو بغل دستیم نصف نصف حل کردیم ینی نصف سوا ...

میخونی واسه کنکور؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
تيزهوشان ميخونه خيلي رقابت و استرس توي كلاس دارن اكثر هم كلاسي هاش همينن نگران از دست دادن ٢٥صدم ...

من زیاد با این مدرسه های تیزهوشان موافق نیستم.....موفق باشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
تيزهوشان ميخونه خيلي رقابت و استرس توي كلاس دارن اكثر هم كلاسي هاش همينن نگران از دست دادن ٢٥صدم ...

تیزهوشان ادمو بدبخت میکنه ! من خودم تیرهوشان قبول شدم نرفتم . دوستام ک رفتن همه افسرده یکی از فامیلا تیرهوشان بود امتحاناشو افتاد الانم افسردگی داره . من خودمم الان نمونه دولتیم افسرده شدم بشدت پشیمونم ک نمونه اومدم