2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

سلام اقای men 

روز به خیر

شما که به انواع مدل گوشی اشنایی دارید، به نظر شما 

ارزان ترررین گوشی موجود در بازار که به مرورگر وصل بشه 

و شبکه ی اتصال به نت خوبی داشته باشه چی ها هست؟

(کلا فقط گوشی میخوام که فقط مرورگر داشته باشه!)

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید چند سوال میشه 

نمیدونم از ویندوز چقدر میدونید 

من حین نصب ویندوز ۷ ام درایو c کلا پاک شد در واقع سی و ای ادغام کردم بعد دستم خورد دکمه ای پاک شد !!

حدود ۳ ماهه با ویندوز جدید کار میکنم یکسری فایلا هم داخل درایو c اصافه و پاک کردم 

اونوقت ریکاوری c کردم اصلااا فایلای حذفی حین نصب ویندوز ریکاوری نمیکنه 

بلکه فایلای حذفی بعد نصب ویندوز میاره 

انقدددر ناراحتم کلی عکس و اسناد دانشگاهی داشتم

به نظرتون مراکز هارد اینترنال میتونند بازیابی کنند؟

😢

ببخشید چند سوال میشه  نمیدونم از ویندوز چقدر میدونید  من حین نصب ویندوز ۷ ام درایو c کلا ...

متاسفانه در این زمینه اطلاعاتم کمه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
کانالتون نامش هوای تازه ی شمال؟

سلام

بله درسته

گوشیه هوآوی y5 2015رو پیشنهاد میکنم

یک میلیونه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام بله درسته گوشیه هوآوی y5 2015رو پیشنهاد میکنم یک میلیونه

خیلی ممنون از پاسخ برادر

قبلا کاربری دیگه داشتم‌ متاسفانه مسدود شد ، اونجا چند تا گوشی معرفی کردید زیر ۲۰۰ تومن ! 

گفتید گوشی کپی ...مرورگر دارند 

اسمشون دقیق یادم نیست دنبال اونام

خیلی ممنون از پاسخ برادر قبلا کاربری دیگه داشتم‌ متاسفانه مسدود شد ، اونجا چند تا گوشی معرفی کردید ...

ارادت

الان دیگه کمترین قیمت اینه

مگر دست دوم بخواین

سلام خوبین ببخشید باز مزاحمتون میشم باز ازتون راهنمایی میخوام.  گوشیم تعویض ال سی دیش دو ملیون دوبیست خرجش میشه قبلا هم به بار ال سی دیش رو تعوبض کردم به شدت از گوشیم مخصوصا از دوربینش راضی بودم الان  تحقیق کردم و خیلیا گفته بودن چون ال سی دی اس هفت نزدیک کار شده زود میشکنه الان موندم همینو برای بار دوم تعمییر کنم یا یه گوشی کارکرده اس شیش بگیرم؟؟ نظر شما چیه؟؟ اس شیش هم ال سی دیش نزدیک کارشده یا نه؟؟ دوربینش زیاد با اس هفت متفاوت هست؟؟ کدوم بهتره تعمیر گوشی خودم یا خرید یه گوشی کارکرده با مدل پایینتر؟؟!

اللهم صل الله محمد و ال محمد
سلام خوبین ببخشید باز مزاحمتون میشم باز ازتون راهنمایی میخوام.  گوشیم تعویض ال سی دیش دو ملیون ...

سلام

ممنونم شما خوبید؟

خواهش میکنم مراحمید.

اگر راضی هستید از گوشی درستش کنید و در عوض برای ی گارد لبه دار و گلس نانو بذارید.

بازم خودتون بهترین تصمیم رو میتونید بگیرید.

سلام ممنونم شما خوبید؟ خواهش میکنم مراحمید. اگر راضی هستید از گوشی درستش کنید و در عوض برای ی گار ...

ممنون.  گلس نانو شبیه تبلیغشون هست؟؟تبلیغشون رو دیدم باور نکردم چون قیمتشم پنجاه تومن بود من گلس گرونتر گذاشتم، گلسم حتی ترک نخورد ولی ال سی دیش شکست

اللهم صل الله محمد و ال محمد
ممنون.  گلس نانو شبیه تبلیغشون هست؟؟تبلیغشون رو دیدم باور نکردم چون قیمتشم پنجاه تومن بود من گل ...

چون ال سی دی شما بعد تعویض شده بود!!