2777
2789
عنوان

میشه دو قلو باردار باشی اما سونو مشخص نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 143765 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ١٢هفته رفتم سونو ان تي گفت يه جنينه ولي يه ضايعه هم ميبينم مشخص نيست چيزي ...شكمم خيلي بزرگ شده و تمام علائم دو قلويي رو دارم توي خانوادمم مادر بزرگم دو قلوي همسان داشته دايي هام... خانواده پدري هم عمه دارم دو قلوي همسان يعني ممكنه دو قلو باشه؟

سلام من هفته ۳۱ هستم سونو گفته جنین یدونه پسر هست اما همزمان که سمت راست بچه لگد میزنه سمت چپم میزنه کسی میدونه چرا؟ گاهی یطرف شکمم میاد بالا بعد طرف دیگه دست و پاش و حس میکنم. امکان داره تا الان نفهمن دوتا باشه ؟ قشنگ الانم دوطرف حرکت حس میکنم

منم نه هفته رفتم سونو ولی یه دونه جنین نشون داد و من آی وی اف انجام دادم، ممکنه 2 تا باشه و. تو سونو های بعدی خودشو نشون بده؟ آخه گفت یه هماتوم پشت جنین هست، نمیشه هماتوم نباشه وساک باشه که تشخیص نداده باشه؟ آخه اصلا لکه و خونریزی ندارم

منم تا هفته 18"نمیدونستم دوقلو دارم تو سونو هم تشخیص نداده بودن

سلام عزیزم من الان خوندم ..من ۱۲هفته رفتم سونو تک قلوعه ولی تودهفته ۱۵ ازمایش انومالی دادم hcgخون م بالاست گفته هفته ۱۸اسکن انجام بدم ..تو نت خوندم علتش یا دوقلوزایی یا که نوشته محاسبه غلط بارداری م

2810