2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نازی جان... خیلی عالی بود .... متاسفانه بعید میدونم بتونم کل این تاپیک رو بخونم ...باور کن اینقدر کتاب و مطالب در صف دارم که عمرا وقت نمیشه .... ممنون بابت خلاصه عالی .... ای کاش سال جدید رو با تاپیک جدید آغاز کنید و در ابتدای اون هم این خلاصه رو مجدد بیارید...

در مورد کمرنگ شدن انگیزه در میانه راه صحبت کردید آیا؟ اگه نه بد نیست یه زمانی رو برای گفتگو در این زمنیه اختصاص بدیم...

نگید این از راه نرسیده چقدر خورده فرمایش داره....

..............................

مریم جان امیدوارم هرچه زودتر بهبودی حاصل بشه....خیلی این ویروس وحشتناکه....
yesterday you said tomorrow....just do it
نازی خلاصه رو خوندم دنبال دفتر دستک ١٣٩٢ میگردم حتا داشتم به خودکار صورتی هم فکر میکردم این دفعه میخوام مو لا درزش نره

با تاپیک جدید و و سر فصل های مشخص و کاربردی کاملن موافقم . نازی من از وقتی اومدم تو این تاپیک آویزونتم رسمن بابا کار منو را بنداز دختر

بزرگترین مشکل من بی انگیزه گی و بی تفاوتیمه . یعنی ابدن اهل رقابت و جریانات سازنده اون نبودم هیچوقت. همیشه شد شد نشد نشد .
تو رو خدا نازی جان و بقیه بچه ها اولین کامنتم و یادتون میاد؟؟؟

با نظر ملودی جان کاملن موافقم . تو تاپیک جدید خلاصه این تاپیک رو بیاریم و هر بخش رو از نو بررسی کنیم به راهکارهاش بپردازیم و بدور از واحمه ذهنیاتمون و رفتارهامون رو موشکافی کنیم .

نیاز دارم یه چیزهایی رو تو ذهنم راست و ریس کنم و خیلی خوشحال میشم که اینجا و با شما سروسامون بگیرم

www.ketabsara.ir
وای ملودی جان اونقدر یکی مثه خودم میبینم ذوق میکنم :)

از بی تفاوتی خدا شاهد از سربه هوایی نیس که اشیا و حتا آدم ها رو گم میکنم وقتی حتا با ارزش ترین ( حالا مالی یا ارزش نوستالوژیک و همچین چیزایی ) وسایلم گم میشن نه پریشانیی نه احساس حرمان و ضرری نمیدونم چطور توضیح بدم اشیا همونقدر که میتونن باشن میتونن نباشن ممکنه اونچه که از دست میدم یه موقعیت باشه که آه از نهاد اطرافیان و کسانی که دلسوزمن بلند میکنه و کلن من باور دارم که همه چیز در تغییره و هیچ چیز ثابت نیس حتا برنامه های چفت و بس شده اطرافیانم همیسه آماج حملات تغییر های منن که بخدا بی قصد و غرض دنیا که تغییر نمیکنه اما من بنظر بی نظم و بی برنامه میام

حالا من یه مشکل بزرگ دارم وابستگی عاطفی شدید به عزیزانم و خاطره باز بودنم
فکرشو بکنین که چی بسرم میاد انگار با بالهای قوی تو قفس گیر افتادمج

www.ketabsara.ir
بخدا من تنبل نیستم فقط علایق و سبک زندگیم جوریه که تنبل به نظر میام

من چی کار کنم دارم تو فشاری که از بیرون بهم وارد میشه له میشم اصن دو شخصیتی شدم جدیدن و همین هم بی انگیزه ام میکنه.
خوب اون چیز های که باب میل رفتار های بیرونه و هنجار های اطرافیانمه برای من هیچ جذابیتی نداره و من هم دوس ندارم تنها بمونم یعنی اعتماد بنفس کافی برای پرو بال دادن به انگیزه هام ندارم و این میشه که سبک زندگیم داره از بیرون بهم تحمیل میشه و من هم انگیزه کافی براش ندارم و سبک و اعتماد بنفس و خودباوری کافی برای سبک زندگی خودم رو هم ندارم
www.ketabsara.ir
یعنی بزنم تاپیک جدید رو ؟؟؟؟؟؟

جزء اهداف بلند مدتم در سال جدید کار کردن روی سمانه هست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مرسی نازی عزیز دوست خوبم

آیلا جان دلامون بهم راه دارن باهات تماس که گرفته بودم هنوز پستت رو ندیده بودم اما دقیقن همون زمان کامنتت می خواستم بهت زنگ بزنم بعد فک کردم ممکنه که خواب باشی :)
ما هم احتمالن فردا میریم اما بهار وقت خوبی واسه قرارهای دوستانه بعد تعطیلات ببینیم همو حتمن

مریم جان مراقب خودت باش خوب شو زود زود . قرارمون بعد تعطیلات سرجاشه دیگه .

نیکا جان شما کدوم منطقه غربین؟ من چرا فکر میکردم همسایه مریمین؟

www.ketabsara.ir
سمان جان و ملودی عزیز ممنون.خداکنه زودتر خوب بشم.

حتما بعد از تعطیلات همو ببینیم.البته اگه زیاد دیر نشه.من اخر فروردین زایمانمه.وگرنه میوفته بعد از زایمانم.

سمان مسافرت میری.ایشالا خوش بگذره.ایشالا تو سال جدید اعتماد بنفستو تقویت کن.
سلام

آیلا جان این تاپیک که حذف نخواهد شد

1- من موسس نیستم
2- حتما یه روزی مطالبش به درد کسی خواهد خورد.

از ملودی عزیز می خوام حالا که پیشنهاد تاپیک جدید دادند خودشون هم زحمت انتخاب اسم تاپیک را بکشند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بر همه دوستان

آیلا جان اختیار داری عزیزم.... این چه حرفیه...

نازی جان ... در اهداف کوتاه مدتت منو یه جوری به صورت اورژانسی بگنجون بعدا سر فرصت در اهداف بلند مدت به سمان برس...

راستش شما خودت صاحب قلم هستی و مطمئن هستم یه اسم مناسب پیدا خواهی کرد...ولی حالا که لطف داری و نظر من رو برای اسم خواستی من چند تاجمله زیر رو پیشنهاد میدم ... بقیه هم اگه پیشنهادی دارند بگن.... با همه این احوال نازی جان ترجیح میدم انتخاب اسم به دلخواه خودت باشه ....

کارهای خود را دنبال کن وگرنه آن‌ها تورا دنبال خوهند کرد < - این جمله از بنیامین فرانکلین هست

چگونه انگیزه های خود را تقویت کنیم؟

بیا سوته دلان گرد هم آییم (راهکارهای تقویت انگیزه ها )

خانه تکانی روح

سفر از سستی به نشاط

احیای انگیزه های مرده (میبنی چقدر در مورد انگیزه ها میگم چون پاشنه آشیل منه )

یک قاشق ویتامین روح

همگی به سوی شناخت اولویتهای زندگی

از همین امروز با تغییرات کوچیک شروع کن

ما میتوانیم

....

خب این جملاتی بود که الان به ذهنم رسید....

راستی شرح اساسی مشکل خودم رو اینجا بگم یا بذارم تو تاپیک جدید افتتاحش کنم؟

yesterday you said tomorrow....just do it
2810