2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
سلااااام

چقﺩر پیشرفت کرﺩین ماشالله
امیﺩوارم که همگی خؤب باشین من تا اؤنجایی خونﺩم که مامان نازی جون عمل ﺩاشتن ایشالله که خطر رفع شﺩه باشههههه

و ابنکه میخواستین قرار بزارین برای ﺩیﺩار همﺩیگه

من که نﺩیﺩه عاشق همتون هستم نازی مریم سمان ﺩیانا عروس کوچولو و........
خیلی ﺩوست ﺩارم ببینمتون ولی سهر من که با شهر شما فرق میکنههههه

:(((((((
ؤاسه همین یه پیشنهاﺩ ﺩارم همگی یاین اینجاااااا بریم نصف جهان رو بگرﺩیممممم
باور کنین خیلییییی جﺩی گفتم ﺩوست ﺩارم که ببینمتون و چی بهتر از این هم فاله هم تماشا

من خوﺩم هم هنوز خیلی جاها رو نرفتم و بسییییییی خوشحال میشم که عیﺩ ببینمتون ....
مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
قربونت مریم جون. خیلی مواظب خودت و کوچولو باش

تولدت مبارک هلیا جون. ایشاله تولد 120 سالگیت.
همیشه خوش و خرم باشی
امیدوارم تولد بعدیت تو خونه مستقل و کنار یه نی نی سالم و صالح باشی
منم مشتاق دیدار همتون هستم اما فکر نمیکنم به این زودیها همچین سعادتی نصیبم بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا جون

اسم آلبالو اومد

وای دهنم آب افتاد

چای آلبالو که دیگه نگو و نپرس

خوشحالم که مورد پسند دخترخانم قرار گرفته

قدیما که آلبالو ارزون تر بود لواشک آلبالو رو هم کنارش می ذاشتیم . دیگه تموم زمستون مشغول بودیم

من اگه فریزرم پر نباشه امورات زندگی ام نمی گذره/

فقط قسمت سخت ماجرا پر کردنش هست . من که معمولا یه هفته ده روزی براش وقت می ذارم. عوضش حداقل سه ماه راحت هستم.

مثل الان که تقریبا پر شده و هر بار که درش را باز می کنم با لذت بهش نگاه می کنم

تازگی ها که به قول آقای همسر تنبلی را به اوج رسوندم و یه غذاهایی را اماده پخت می ذارم فریز. مثل کوفته و حبوباب پخته برای آش.

آخ که لذتی داره از صبح تا ظهر با یه کتاب خوب، چند سایت باحال، یه موزیک شاد سر کنیم درست سر ظهر که میشه یه بسته قورمه سبزی آماده، یه زودپز واقعا زودپز و دو تا پیمانه کته و به ظرف سالاد شیرازی

چه ناهاری میشه .....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ملودی عزیز

در مورد سالنامه و خودکار صورتی هم باید بگم که

یه رسم یا بهتر بگم یه عادت قدیمی هست . اول سال که میشه یه سالنامه خوشگل یا می خرم یا معمولا هدیه می گیرم و هر روز تمام برنامه های روزانه ام را به علاوه یادداشت های کوتاه را داخلش می نویسم.

هم یه برنامه ریزی هست و هم یه جور تولید انرژی و هل دادن به جلو ....

وقتی شب میشه و همه اهالی خونه می خوابند کارهای انجام شده خط می خوره و برای کارهای انجام نشده تاسف و حسرت و اینکه حتما فردا انجام میشه. و برنامه روز بعد نوشته میشه با جزئیات کامل.

رنگ خودکار هم برای من یه جور شارژ هست. سعی می کنم همه یادداشت ها با رنگی که مورد علاقه ام هست باشه. مثل همین رنگ صورتی که امسال قصد دارم با اون شروع کنم.

هر از گاهی هم سالنامه های قدیمی را می یارم و مشغول خاطره بازی می شم مثل سمانه.

معمولا پایان روز که میشه در یه جمله اون روز را برای خودم توصیف میکنم. یه جورایی به خودم نمره می دم.

و پایان سال این نمره ها جمع میشه و کارنامه عملکرد یک ساله.

این روش را از سال 75 شروع کردم بعضی سالها خیلی عالی بوده و بعضی سالها نه. شده یه عادت و یه نیاز

در مورد کم رنگ شدن انگیزه ها میشه گفت تا حدودی طبیعی هست مخصوصا برای اهداف میان مدت و بلند مدت.

کارهای درهم و برهم ، نداشتن نظم فکری، و مشخص نبودن هدف و توقع بیش از اندازه از خودمون داشتن از عوامل کاهش انگیزه هست.

شبانه روز 24 ساعت است. ساعت مفید ما برای فعالیت حداکثر 14 ساعت است. همسر هستیم، مادر هستیم، دختر هستیم و ....

شاید شاغل هم باشیم

پس خیلی مسئولیت داریم . نباید خیلی از خودمون کار بکشیم و توقع داشته باشیم از تمام ساعات زندگی استفاده مفید ببریم.

قدم به قدم

پله به پله

آروم و آهسته ولی پیوسته
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دیانای عزیز

دیگه داشتم نگران می شدم

خوشحالم که بهتری

امیدوارم سال آینده در کنار هم روزهای خوبی داشته باشیم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مریم جون خدا را شکر که بهتر شدی

مراقب خودت و آقا کوچولو باش

راستی اسمش را چی گذاشتید؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

هلیای عزیز تولدت مبارک

آفرین بر امیر خان که حسابی خانم رو سوپرایز کرده.

سال نو جدید، حرکت جدید

به امید بهبودی پدر شوهرت.

در مورد سفر به نصف جهان من که موافقم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماهک جون فقط بشین روزا مراقبه کن یعنی به نفسهات فکر کن و هر فکرمنفی اومد دوباره به نفسات توجه کن به مرور زمان و با توکل به خدا خوب میشی . اگه علاقه داری کلاس تفسیر قران هم خوبه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام بر همه دوستان

ممنون نازی جان.... بی صبرانه منتظر افتتاح تاپیک جدید هستم.... امیدوارم روزهای پایانی سال برای همه دوستان روزهایی خوش همراه با سلامتی و شادمانی باشه...
yesterday you said tomorrow....just do it
ملودی بچه که بودیم میرفتیم تو باغ مادربزرگم از اون گل زردا برا خودمون تاج یا گردنبند درست میکریم. سیزده بدر میرفتیم دشت و گل لاله و یه جور گل ساقه بلند بنفش بود میچیدیم چه عطری داشتن. روز بعدش وقتی میرفتیم مدرسه برا معلممون میبردیم در حالیکه صورتامون آفتاب سوخته شده بود (آخه تو شهر ما سیزده بدرا مردم همه میرفتن تو دشت به خاطر همین صورت همه ی بچه ها آفتاب سوخته میشد) آخیییییی یادش به خیرررررررررر.
هلیا جون تولدت مبارک. دست آقای همسر هم درد نکنه که خوشحالت کرده.
امیدوارم تو سالی که پیش رو داریم بیشتر از هر چیز و هر کسی بتونی به زندگی و علایق خودت فکر کنی و برای رسیدن بهشون برنامه ریزی بکنی. خانوم مهربون :)
نازی جون کاش برنامه ی فریزر پر کنیت رو برام میگفتی دوباره یادمه اون اوایل وقتی فصل چیزی بود میگفتی بعد من یاد میگرفتم میرفتم میخریدم. البته اونموقع چراغ خاموش میومدم تو تاپیک :)
منه تنبل الان غیر از چند تا بسته سبزی قرمه سبزی و گوشت چیز دیگه ای آماده ندارم تو فریزرم و هر وقت درشو باز میکنم بر عکس تو که کیف میکنی من بسی شرمسار میشم.
2810