2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578622 بازدید | 5287 پست
هلیا جان اعتماد به نفست کجاست.از سال جدید شروع کن به برنامه ریزی برای ادامه تحصیل.خواهشا کاری به شوهرت

و خونوادش کاری نداشته باش.همه دارن پیشرفت میکنن تو نه یک جا وایستادی.سرتو با درس گرم کن.مطمئن باش قبول

میشی.

از من یاد بگیر میخوام از سال جدید برای فوق بخونم .کلاس زبان برم.و نقاشیمو ادامه بدم .اونم با 3 تا بچه.بدون کمک .البته

شوهرم هست.

تو که درگیر تر از من نیستی.پس میتونی و موفق هم میشی.

بیا به هم انرژی بدیم.
جوجو از شوهرت کمک بگیر .عادت نداره کارگر بگیره خب خودش کمک کنه.از الان عادتش بده.

عروس کوچولو خداروشکر که مشکل خاصی نیست.با شوهرت صحبت کن .جوری که ناراحت نشه.البته به مادرشوهرت حق

بده .دوست داره پیش نوه اش باشه.یادت نره که تو هم روزی مادرشوهر میشی.زیاد سخت نگیر.زبل باش .کارای بچه رو

بده به مادرشوهرت .خودتم تخت بخواب.

سعی کن زیاد خودتو درگیر این مسائل نکنی.چه بخوای چه نخوای هست و ادامه داره.از وجودت پسرت لذت ببر.

این روزا عین برق و باد میگذره و بعد حسرتشو میخوری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جانم
این شوهر من خیلی زرنگه. ما کلی به خاطر خونه و نظافتش و عدم کمکش دعوا داشتیم. واقعا دیگه حوصله دعوا ندارم. از طرف دیگه همیشه میگه من خسته ام.
تازه الان خیلی بهتره. اوایل که خرید هم با من بود. الان با هم می رویم خرید. اما کار خونه خیلی کم انجام میده. یک روز دو تا بشقاب شست و چای اورد گفت: امروز خیلی تو خونه کار کردم
مادر شوهرم دائم به اهالی خانه که همه مذکر هستند سرویس داده. عادت شده.

از راهنماییت ممنونم. سعی می کنم کم کم عادتش بدهم که در کارهای خونه مشارکت داشته باشه.
جوجو جان واقعا همه مشکلاتی که زنان بعد از ازدواجشون با شوهرشون دارن به خاطر مادراشونه.

مادر شوهرمن برعکسه مادرای دیگه هست.حسابی از شوهرم کار میکشیده.البته فقط از شوهرم .3 تای دیگه راحت بودن.

الان شوهرم مثل یک زن کدبانو همه کار میکنه.
ایلا سلام .اگه عروس کوچولو بچه رو مدام بده به مادرشوهرش .مطمئن باش به قول تو فرار میکنه.

من که از خدامه بعد زایمانم یکی بیاد پیشم .بچه رو بدم بهش .اخ منم یک دل سیر بخوابم.

برنامه عیدتون چیه.راستی تبریزی هستی؟

بچه ها تا اول راهید رو شوهراتون کار کنید.بعد به مشکل میخورید.

جوجو جان هر مردی یک رگ خوابی داره . اگه اون رگ خواب شوهرتو پیدا کنی کمتر به مشکل بر میخوری.

ایلا جان متاسفانه ما زنای ایرانی خودمونو دست کم میگیریم.اگه اعتماد به نفسمونو تقویت کنیم .جامون رو ابرهاست.

ایشالا عید بهت خوش بگذره.

عروس کوچولو جان قدم نو رسیده مبارک

ببخشید که نظر میدم . ولی واقعا حالا که مادر شوهرت خونتون میمونه ازش کمک بگیر . شاید واقعا فکر میکنه نیاز به کمک نداری. من نمیدونم چند وقت از زایمانت گذشته ولی یک کم ضعف عمومی یا فشار پایین یا ... بهانه کن بذار کمکت کنه . مطمئن باش هیچ کس بدش نمیاد به کارای نوه اش رسیدگی کنه. اگه مشکل اساسی باهاش نداری خیلی هم خوبه که کمک بگیری

من واقعا از خدامه که مادر شوهرم بیاد با من زندگی کنه . حتی مهمونی هم کم میان خونمون بیشتر ما میریم . طفلی ها واقعا سنگ تموم میذارن. حتی اونجا نمیذاره من پسرم رو ببرم دستشویی بشورم . میگه استراحت کن. از ته دلم از خدا براش خیر میخوام و سلامتی . مادر خودم سنش بالاست و کمکی نمیتونه بهم بکنه . عوضش مادر شوهرم دو برابر مادر خودم خوب و مهربون و کمک حاله.
LilySlim Weight loss tickers
عروس کوچولو

طبیعی هست که بعد از زایمان تا مدتها نسبت به بعضی از مسائل حساس باشی

به نظرم بهتره در این مورد از تجربیات مریم جون حسابی استفاده کنی

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مریم جان

واقعا بابت این نعمت شکر گذار باید باشی (منظور کمک همسرت هست)

من که در این مورد حسابی گند زدم . یه مرد خود ساخته و زرنگ و خانه دار و آشپز را تحویل گرفتم و حالا....

بماند خود کرده را تدبیر نیست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

هلیای عزیز

همیشه قلبا برای شفای عاجل پدر همسرت دعا کرده و می کنم

بدجنس نباش خواهر خودت هم بود گریه می کردی یا خوشحال بودی

انشاا.. از سال جدید با یه تصمیم جدید شروع می کنی

هنوز فرصت های زیادی داره ....

ضمنا از مامان شدن هم غافل نشو.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من دیروز یه سررسید خیلی زیبا هدیه گرفتم

یه خودکار صورتی هم گرفتم

سال جدید را می خوام با رنگ صورتی شروع کنم

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام آیلا جان واکسن لیلی رو زدم دیشب تا صبح بیدار و خواب بودم حالا هم هی میلنگه و میگه سمانه درد میاد درد میااااااااااد
من خونه تکونی نکردم که اوییییییییییی . جمعه هم میریم شمال شما کی میرین آیلا؟ خوش بگذره بهتون

هلیا جان غصه نخور . حالا بهترین فرصته که وقت بذاری واسه خواسته هات حتا یه روز رو هم از دست نده یه برنامه بریز و شروع کن. به گذشته فکر کردن و غصه خوردن رو هم بذار کنار. ( من مصداق بارز تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره میباشم )

مریم خیلی خوش روحیه ای و به همچنین همسر گلت

عروس کوچولو خوب شیرش رو که میدی بده مادر شوهرت جای نی نی رو عوض کنه و کمکت کنه حداقل کمتر خسته میشی

مامان نارنجی خدا مادر شوهرت برات حفظ کنه و بهش سلامتی بده و خودت هم عروس گلی هستی که قدر محبت هاشو میدونی :)

www.ketabsara.ir
دیگه اینکه دوستون دارم بیشتر بیایم بیشتر بنویسیم بیشتر به هم انرژی بدیم.
من برم سراغ ماشین لباسشویی

پ.ن : نازی ( از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم رو ) بخون در حقیقت این کتاب باعث شده بود من شروع به دویدن بکنم و دخمرکم منو سرجام نشوند اساسی
www.ketabsara.ir
2810