2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578630 بازدید | 5287 پست
خیلی ها رو می شناسم که با عشق چندین و چند سالشون ازدواج کردن و موفق نشدن و حتی شکست خوردن چون در رویا زندگی می کردن . نمی گم همه اینجوری هستن . ولی قدر همسرت رو که حالا پدر بچته رو بدون / یه لحظه هم خودت رو جای اون بذار . پسرت بزرگترین هدیه خدا به توست . بذار زندگی به روی هر سه شما لبخند بزنه . با تلخی کردن فقط تو آسیب نمی بینی بلکه اولین آسیب رو پسرت می بینه . دیگران رو بذار کنار . تا حالا فکر کردی که دیگرانی که همیشه به خاطرشون زندگی کردی چقدر به تو فکر کردن ؟؟؟؟ حتی یک هزارم وقتی رو که تو صرف فکر کردن به رضایت اونا کردی اونا به تو فکر نکردن . اهمیت نده . سخته ولی فقط اولش سخته . بعد از مدتی می بینی حتی نظرشون هم واست خنده داره . تو میتونی ، تو یه مادر فهمیده هستی که فهمیدی داری اشتباه می کنی و این بزرگترین راز موفقیت تو می شه . تو آگاهی و از این آگاهیت استفاده کن . حتما برو یه مشاور خوب . در مورد احساس واقعیت نسب به خودت توضیح بده واسش . اون کاملا می دونه مشکلت کجاس و چه جوری باید حل شه .
شکلات جان حق با شماست. من هم از تاپیک های با صفحات زیاد خوشم نمی آید. من سعی می کنم تمام پست های اضافه ام را پاک کنم. از سایر دوستان هم تقاضا دارم در صورت امکان پست های اضافه را پاک کنند. در اولین فرصت هم مطالب مهم را دسته بندی می کنم.
احتمالا متن کتاب لحظه های واقعی را هم به تاپیک جدیدی منتقل می کنم و فقط این جا هر روز آدرس لینکش را می گذارم. تا بار تاپیک کمتر شود و مورد استفاده بیشتری قرار گیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان خیلی خوشحالم که قدم رنجه کردید حتما من و سایر دوستان را هم از تجربیات ارزنده تان بهرمند کنید.
حق با شماست انگیزه در تغییر شیوه زندگی خیلی مهم است و همین طور داشتن الگوی مناسب.

خیلی خوشحالم که با شما پشتکار توانستی بر مشکلات غلبه کنی.

منتظر تجربیات شما هستم.
سمیه جان خیلی خیلی ناراحت شدم وقتی این مطالب را خواندم
نمی دانم چه بگویم که تسکین دردت و راه گشای مشکلاتت باشد.
فقط این را می دانم عزیز دلم اینقدر به گذشته فکر نکن
گذشته ها گذشته . الان به فکر خودت همسرت و پسرت باش.
عشق یازده ساله را از سرت دور کن و حالا که همسرت دوستت داره و باهات مهربون هست تو هم جواب مهربونی هایش را بده و بخاطر هر سه نفرتان زندگی را از نو شروع کن.
بیشتر ما خانم های ایرانی زندگیمان را با عشق شروع نمی کنیم ولی بعد از مدتی عاشق همسرانما می شویم.
من مطمئن هستم که همسرت خصلت های بسیار خوبی داره و تو می تواند مرد آرزوهایت باشد.
من اصلا نمی گویم بخاطر پسرت تحمل کن یا زندگی کن
من می گویم بخاطر خودت و همسرت طرز فکرت را عوض کن
خواهش می کنم نقاط مثبت و منفی همسرت را در دو ورق کاغذ جداگانه بنویس و بعد خودت قضاوت کن کدام کفه سنگین تر هست. مطمئن هستم نقاط مثبت خوبی دارد چون خودت هم بهش اذغان داری.
فکر میکنم همسرت می داند که عشقی در گذشته داشته ای، با این وجود هنوز هم دوستت دارد و با هات مهربان هست.
کدام مرد را می شناسی که با زنی زیر یک سقف زندگی کند که بداند زنش قبلا عاشق بوده و حالا هم همش او را با آن عشق مقایسه می کند؟؟؟؟؟

در نهایت بهت پیشنهاد می کنم حتما با یک مشاور خانواده مجرب مشورت کن. نگذار زندگیت این طور پیش برود برای حل این مشکل زمان خیلی مهم است. یک دفعه به خودت می آیی و می بینی میان خودت و همسرت یک اقیانوس فاصله افتاده
مرسی دوستا جون خیلی ممنون از کمکتون

منم وقتی خیلی قاطی میکنم یاد گذشته می افتم

خیلی ناراحتم همش حس میکنم دارم زندگیمو خراب میکنم دلم میخواد خودم رو درست کنم رفتارم رو و ....

و اینکه کاری کنم و سعی کنم که خودمو پیدا کنم و به چیزایی که میتونم برسم برسم

نمیتونم بگم همسرم رو دوست ندارم ولی خوب انگار فقط زورم به اون رسیده

مرمر جون شما راست میگی من اصلا اعتماد به نفس ندارم شاید خنده ات بگیره من خودم روانشناسی خوندم و خیلی خوب میدونم چه کارهایی به زندگیم لطمه میزنه

فاطمه جون فکر کردی عذاب وجدان منو نمیکشه وقتی بچم ناراحت میشه ؟؟؟

رها جون همیشه با همین حرفا خودم رو راضی میکنم آره ناراحتی با عشق قبلی هم دور از انتظارم نیست ولی خوب انتخاب خودم بود

نیکی جون منم دارم همین کار و میکنم دارم سعی میکنم طرز فکرم رو عوض کنم میگم شوهرم رو هم دوست داشتم

ولی از وقتی بچه اومد خیلی کمرنگ شد مخصوصا با اذیت های خانواده شوشو
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
از اطرافیانم خسته میشم خیلی

همه انگار زورشون به من میرسه از همه بدتر مامانم که هر حرفش روی من خیلییییییییییییی تاثیر داره گاهی از دستش روانی میشم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
شوهر طفلکم گاهی وقتی من ناراحتم توی ماشین یا ...آهنگهایی رو میزاره که میدونه من باهاش به خاطراتم فکر میکنم و ساکت میمونه

خلاصه باید طرز فکرم رو عوض کنم

سلام و صبح بخیر خدمت تمام خانم های سحر خیز اعم از کارمند و خانه دار.

امروز اول هفته است. برنامه ریزی هفتگی و البته روزانه فراموش نشود.
سعی کنید این هفته حتما یک کار عقب افتاده را در برنامه تان بگنجانید.
لااقل سه بار در هفته ورزش فراموش نشود.
اگر اضافه وزن دارید مثل خودم به خودتان قول بدهید تا آخر هفته نیم کیلو بتوانید وزنتان را کم کنید.
این هفته لااقل یکبار به ظاهرتان برسید.
مصرف روزانه چای سبز فراموش نشود.
رسیدگی به پوست مثل استفاده از یک نوع ماسک فراموش نشود.
مامانای عزیز هم حتما این هفته یک برنامه آموزشی را برای کوچولوهای دلبندشان در برنامه هفتگی قرار بدهند.
مثل انجام یک بازی، بردن به یک تئاتر، استفاده از خانه های بازی و ....
سعی کنید برنامه ریزی روزانه تان به گونه ای باشد که برایتان سخت نباشد مخصوصا در ایام ماه مبارک رمضان. تعداد محدودی کار پیش بینی کنید ولی سعی کنید حتما تا شب انجامش دهید.
به عنوان مثال من برای امروزم این برنامه ها را پیش بینی کرده ام
جاروی خانه
اتوکاری
تهیه شام
گرفتن آب هویج برای اهالی خانه
خواندن یک جزء قرآن
تایپ چند صفحه از کتاب لحظه های واقعی
فرستادن پانصد صلواتی که نذر دارم.
ماسک صورت

البته من روزها کارهای بیشتری پیش بینی می کنم ولی چون امروز بعدازظهر وقت دندانپزشکی دارم امروز کارهایم محدود تر هست.
اگر احساس خستگی بیش از حد می کنید بهتون پیشنهاد می کنم از ژل رویال یا همان غذای ملکه استفاده کنید.
این محصول از بزاق زنبورهای کارگر گرفته می شود. و تقریبا برای هر دردی درمان هست چون به شدت انرژی زا هست.
برای تهیه اش می توانید به مراکز عسل فروشی معتبر مراجعه کنید. من از عسل فروشی لاویج در تهران چهارراه مخبرالدوله تهیه می کنم. در یک شیشه کوچک هست حدود ده یا پانزده گرم که به قیمت بیست هزار تومان می خرم.
و هر روز صبح بعد از صبحانه به اندازه یک سرانگشت می خورم. بسیار موثره
یادتان باشه مصرف بیش از حد روزانه باعث مسمومیت شدید می شود.
من از امروز تصمیم گرفته ام روزی سه لیوان چای سبز بخورم به مدت یکماه تا ببینم واقعا اثر چربی سوزی داره یا نه!!!
اگر از خوردن چای سبز بیزار هستید یک لیمو عمانی را خرد کرده و چند تکه کوچکش را در لیوان چای سبز بیاندازید در تغییر مزه چای خیلی موثر است.