2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست
سلام بچه ها تاپیک مفیدی دارید.
من یک دختر 4 ساله دارم که کل روز را با دیدن تلویزیون وسی دی می گذرونه نمی دونم چرا حوصله و زمان کافی برای ترک این عادت بدش نمیزارم. اولین اولویت من کمک به ترک عادتهای بد دخترم هست از همین امشب برای فردا برنامه ریزی میکنم .اگر شما هم میتونید کمک کنید دوستهای خوبم.
کرانه عزیز شما لطف داری

من هم یک دختر 4 ساله دارم.

دختر من در خانه همبازی دارد هم برادر ده ساله اش و هم دخترعموی هایش که همسن و سال خودش هستند.

احتمالا دختر شما در خانه همبازی ندارد و شما هم مثل من حوصله بازی کردن با او را ندارید.

این ترک عادت خیلی آسان هم نیست و باید برایش وقت بگذارید ولی مطمئن هستم در طی زمان مشکل خواهد شد.

اگر برایتان مقدور است اسمش را مهد بنویسید. یا اینکه به کلاس ببریدش مثل نقاشی، موسیقی،

اگر پارکی نزدیک منزلتان هست ساعاتی را به پارک ببریدش.

در این سن بچه ها علاقه خاصی به کتاب خواندن دارند. برایش مرتب کتاب بخوانید. در کل فکر می کنم باید از محیط خانه دور باشد.

خوشحال می شویم شما هم در مباحث این تاپیک شرکت کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااااااااام دوستان گلم.

ببخشید با تاخیر گزارش کارهای انجام شدمو میدم.

من رفتم خیاطیو دو دست لباس سفارش دادم بدوزن. چون یه عقد و عروسی در پیش داریم.
کارهای خرده ریز که مدتها بئود مونده بود مثل درست کردن گیره پرده و خرده کار خیاطی و گرفتن آبلیمو ... رو انجام دادم.
یک روز هم رفتم خونه مامانم و کلی کارهای موندشو انجام دادم.
یه سری هم خرید داشتم که اونها رو هم به انجام رسوندم.

خلاصه بخش بزرگی از ذهنم آزاد شد.

حالا فهمیدم که با وجود یه پسر 5.5 ماهه که میخواد دایم پیشش باشی و باهاش بازی کنی نمیشه روزانه برنامه ریزی کردو از این به بعد هدف هفتگی برای خودم تعیین میکنم.

راستی من هر وقت لاک میزنم یا هر جوری به خودم میرسم حس خوبی پیدا میکنم. ههههههههه

LilySlim Weight loss tickers
مهمترین کارهایی که تا جمعه آینده (پایان مرداد) باید انجام بدم:
1- دندانپزشکی و رسیدگی به یک دندان که عاصیم کرده
2-واکسیناسیون 6 ماهگی پوریا و رفتن دکتر برای چکاپ ماهیانه اش
3-به روز کردن عکسهای پوریا و تبدیل فیلمهایش و ذخیره آنها در هارد back-up

LilySlim Weight loss tickers
سلام بچه ها وسالم نیکی عزیز
من یه دختر یک ساله دارم قبلا شاغل بودم وکلی برو وبیا داشتم ویک لحظه بیکار نبودم
الان از اینکه کناردخترم هستم لذت میبرم وبه همه کارام میرسم اما از خونه موندن و تنهایی کلافه ام
حتی یه کلاس معمولی نمیتونم برم چون نمی تونم نی نی رو جایی بزارم
مامان پوریای عزیز

خوشحالم که توانستی با یک برنامه ریزی کوتاه مدت قسمتی از کارهای عقب افتاده ات را انجام دهی.

پس با وجود بچه کوچک هم خیلی از کارها می شود انجام داد به شرط اینکه بخواهی و همت کنی،....

امیدوارم هفته آینده هم بتوانی ما بقی کارهایی که برنامه ریزی کردی را انجام دهی.

مخصوصا دندانپزشکی که من هم این روزها بدجوری گرفتارم کرده.

رسیدگی به وضعیت ظاهری، جسمانی و روحی خودمان باید همیشه در اولویت کارهایمان باشد.
مامان نیکای عزیز حق با شماست ، بیرون رفتن از خانه با بچه کوچک واقعا سخته... اگر بتوانی در هفته چند ساعت دخترت را نزد کسی بگذاری می توانی حداقل یک استخر، حتی پارک بروی و برای ساعاتی وقتت را به خودت اختصاص بدهی
این دوران هم می گذرد، و بالاخره دختر بزرگ می شود و می توانی راحت تر همه جا بروی.
از این دوران طلایی برای رشد و پرورش و آموزش دخترت نهایت استفاده را ببر.
همیشه برای بیرون رفتن از خانه وقت هست.
می توانی تا زمانی که خانه هستی وقتت را بامطالعه، انجام کارهای هنری کوچک، آشپزی های فانتری برای دختر کوچولویت و ..... پر کنی.
دوستا جون باز چند روزه خیلیییییییییییی به هم ریختم خیلی اعصابم خرده شبها اصلا نمیتونم بخوابم تو 4 روز اخیر شاید روی هم 8 یا نه ساعت خوابیده باشم اونم بریده بریده

�سرم هم مریضه و شب زنده دار شده

حالا فکر میکنم که من تا نتونم به اصل زندگیم ایمان پیدا کنم نمی تونم موفق بشم

چند روز وقتی تو اینه نگاه میکنم حالم از خودم و قیافم به هم میخوره

احساس میکنم خیلی پیر و شکسته شدم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
واقعا میخوام عوض بشم

لاغر بشم

شاد باشم

جوون باشم و سرحال ولی ...........

از خودم متنفرم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
نیکی جون این آقا بهزادی ما خیلی نازش زیاده.راستش دیگه از انتظار خسته شدم. این روزهای آخر واقعا دیر میگزره. دو روز دیگه میرم تو هفته 40. ولی انگار نه انگار که باید بیاد. همچنان به فوتفال بازی هاش تو شکم من ادامه میده
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
ووووووی مامان سمیه جون عزیزم چرا از خودت متنفری؟؟؟؟؟
خیلی حس بدیه. منم یه مدت اینجوری بودم . یه تغییری تو خودت بده. البته اول تو طرز فکرت بعد تو ظاهرت. خدا رو شکر تن سالم داری.
میدونی تو همین لحظه چند نفر آرزو دارن جای تو باشن و نفسی بدون درد بکشن. یا یه زندگی عادی داشته باشن؟؟
نباید دنبال شادی بگردی. خودت باید شادی رو ایجاد کنی. بهش فکر کن. ببین از کجا میتونی شروع کنی؟؟؟؟؟؟
شاید پختن یه غذا یا شیرینی خوشمزه ، یه کم خرید، یه دوش خنک و گوش دادن به موسیقی مورد علاقه ات اولین و ساده ترین قدمها باشه
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
ســلام به همگى
.
من هر دفعه که خونه رو مرتب میکنم کلى خوشحال میشم و انرژى میگیرم ولى چند ساعت بعد دوباره همه چى بهم میریزه و خونه نا مرتب میشه!!!! این خیییلى خسته کننده ست :(
.
همش آشپزخونه به هم ریخته میشه عصبى میشم! با اینکه ماشین ظرفشویى دارم ولى الان کلى ظرف کثیف تو سینکه... تااااااازه غذا درست کردنم که دیگه واسم شده یه مشکل بزرگ!!!!!
.
توروخدا بگید شماها چیکار میکنید؟؟

هر روز خونه و مخصوصاً آشپزخونه رو مرتب میکنید؟؟؟
اینطورى که خیییلى سخته!

من حتى حال ندارم برم بیرون خرید خونه رو بکنم چه برسه به اینکه روزى ٢ بار غذا درست کنم و تمیزکارى بکنم!!! :(
.
توروخدا کمککککککم کنیـــد ممنونم :)