2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578622 بازدید | 5287 پست
ایول خانم های زرنگ
پس امروز هر کس به کاری مشغول بوده، یعنی تا حدودی سرگرمی داشتیم.
من بالاخره امروز رفتم اداره پست و کاری که انجامش چند هفته بود فکرم را مشغول کرده بود انجامش دادم.
برای بعدازظهر هم چند برنامه کوچولو داشتم که برام میهمان رسید و شام هم بودند. میهمانها که رفتند اصلا حوصله جمع آوری کردن نداشتم ولی به خودم گفتم بس کن تنبلی را. بلند شو
بلند شدم و آشپزخانه را مرتب کردم و ظرف ها را داخل ماشین گذاشتم و قابلمه ها را هم شستم وخلاصه شاهکار کردم.
ما الان دو روزه این برنامه تشویق کردن را شروع کرده ایم
داشتم فکر می کردم این دو روزه ما همش به فکر کار خانه بودیم
پس خودمان چی؟؟؟؟ به خودمان هم رسیدیم؟؟؟؟؟
دیروز و امروز کداممان توی خونه لباس مرتب و تمیز پوشیدیم، آرایش کردیم، عطر زدیم، و .......

البته ستی عزیز برنامه رقص داشته که خیلی عالیه.

کداممان این دو روز ورزش کردیم؟ یا وقتی را برای مطالعه اختصاص دادیم؟ یا وقتی را برای عبادت و راز و نیاز با خدا گذاشتیم؟

من که هیچ کدام از این کارها را انجام ندادم.
پس واویلا هنوز در ابتدای راه هستیم.

این را به یاد داشته باشید

اول خودم، دوم خودم، سوم فرزندم اگر کوچک هست و نیاز به حمایت من دارد، چهارم همسرم، پنجم سایر اعضای خانواده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان نیکی جون اتفاقا منم می خواستم به این نکته اشاره کنم پس خودمون چی همش که شد کار خونه ............
به نظرم یک چند ساعتی هم به خودمون اختصاص بدیم برای خودمون خرید کنیم عطر لوازم ارایش شال یا روسری هر چیزی که احساس می کنیم با خریدش حس خوبی بهمون میده
نیکی جون من برنامه رقص نداشتم عزیزم عارفه جون داشت بنده امروز نقش راننده سرویس داشتم صبح و بعداز ظهر دخترم کلاس داشت بردم و اوردم
خونه رو جارو کشیدم دوش گرفتم شام درست کردم تعمیر کار ماشین لباسشویی هم بالاخره اومد ماشین لباسشویو تعمیر کرد شام خوردیم فیلم دیدیم باشوشو دخترمو خوابوندم مسواک زدم الانم دارم اینجا تنهایی حرف میزنم
درضمن با دخترمم هم کلی تمرین شعر کردیم چون باید شعرو حفظ کنه .
سلام

من احساس میکنم حالم بهتره

دیروز حمام شستم

کاری که مدتها بود نکرده بودم. حمام رفتم و لاک هم زدم. هههههههههههه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام
نیکی جون مامان منم رفته مسافرت ماهم جایی نداریم چترمونو باز کنیم ههههههههههههههههه

شیوا جون من باخوندن نوشته هات یاد خودم می افتم بعد از زیمانم زمانی که خیلی خسته و بی انگیزه بودم
کار دیروزت خیلی خوب بود یعنی داری شروع میکنی
یادت باشه خودمون باید به خودمون کمک کنیم همسرامون اگه خیلی خوب و اقا باشند تا مدت کوتاهی تحمل میکنند بعدش خسته میشندو صداشون در میاد پس پیش به سوی خود سازی

از دیب بگم.شام ماکارونی پخیدم. تنهایی شام خوردم همسرم هم جدا خورد.تی وی اینترنت و بعد موزیک وخواب تا ساعت 1ظهر.این من هستم.میدونید چرا اعتقادم رو از دست دادم چون دعاهایم ترو نپذیرفت.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
همش فکر میکنم توی این زندگی موقتی هستم.میخوام برم با اون کسی که دوستش دارم برم وزندگی کنم.احساسم با زندگی و همسرم نیست.از قیافه اش حال بیحال و کسلش و ...خوشم نمییاد ولی دلم براش فقط میسوزه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
وای سلام بچه ها
عجب خالی میده وقتی خونه ات تمیزه!!
من بازم امروز یه رب رقصیدم
یه ناهاری که خودم و پسرم دوست داریم درست کردم دلتون نخواد پیتزای قارچ و...
برای غصر هم میرم مهمونی یعنی زنگ زدم و خودمو پهن کردم ههههههههههه
برنامه ریری کردم که هر روز یه کار رو انجام بدم مثلا یه روز فقط کتابخانه و مدارک دور ریختنی
به روز فقط فایلهای عکسارو مرتب کنم
به روز اسباب بازیهای خراب پسرم و مرتب کردن اتاقش-راستی شما هم مثل من هر چند وقت یکبار توی هارو می ریزین دور؟ار کحا toys خوب بگیرم که زود خراب نشه؟
یه روز فقط کارهای اداره و خلاصه ....
ولی بیاین پشت همو داشته باشیم
چون من یه هو وسطش ول می کنمااااااااااااا
کابینتها رو هم مه سطحی ریروز مرتب کردم
خلا
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
سلام به شما خانومهای با اراده....خوشحالم با تاپیکتون آشنا شدم.....راستش منم جزئ خانومهای تنبلم.._چشمک_
مثلا میخواستم بعد امتحانات دانشگام کلی کلاس برم،کلی کارهای عقب موندمو بکنم.ولی اصلا حوصلشو ندارم....هر روز میگم از فردا شروع میکنم ولی فردا میاد و میره ولی من......

تو رو خدا یه راه حلی بهم بگین..از این وضعیت خسته شدم...اینم بگم فعلا تو عقدم و خونه خودم نرفتم...
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
2810