2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
و اما در مورد داروهای ضد افسردگی من چون مدت طولانی هست که این داروها را مصرف می کنم خواهش می کنم به صرف صحبتهایی که اینجا می شود یک دفعه داروها را کنار نگذارید. این گونه داروها باید با نظر دکتر قطع شوند. پس لطفا خود درمانی نکنید. اگر به پزشک معالجتان اطمینان دارید و تا به حال داروها به شما کمک کرده اند پس ادامه دهید.
انار، ستی، عروسک عزیز

ما اینجا می خواهیم با شروع انجام کارهای کوچک در خانه ،؛ خودمان را وادار به فعالیت بکنیم. و اینطوری راه را برای رسیدن به اهداف بزرگتر باز کنیم.
می خواهیم راه و روش شاد زندگی کردن را به یکدیگر یاد بدهیم.

موسیقی، ورزش، خواب کافی و منظم، غذاهای خانگی با درصد چربی و شوری پایین، پایین آوردن وزن، پوشیدن لباس های زیبا، کمی آرایش، دعا و عبادت به هر روش
این ها مواردی هستند که ما با آن می خواهیم روش زندگی مان را بهبود ببخشیم.
امیدوارم همگی مان موفق باشیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکى جان مرسى از حرفاى قشنگت.... بذار به سؤالاتت جواب بدم:
شب ها نه ولى صبح ها حتماً مسواک میزنم
هفته اى ٣ بار حمام
روزى ٣٠٠ بار جلو آینه خودمو نگاه میکنم :D
معمولاً زمانهایى که میخوام برم بیرون آرایش میکنم
میل جنسیم هم زیاده.....

حالا میشه بگى اینا نشونه ى چى هست؟؟؟

من خودمو نسبت به هم سن و سالاى خودم میسنجم،، تو سنى که من دارم اکثرِ دخترا همش در حال تفریح کردن و مهمونى رفتن و لذت بردن از زندگیشون هستن ولى من نه حوصله ى بیرون رفتن دارم نه حوصله ى غذا درست کردن و خونه دارى......!!

الان حدود ١ ساله که قرص سیتالوپرام میخورم و اصلاً دوست ندارم قطعش کنم چون شدیداً اضطراب دارم برِ همه چیز....

کلاسِ یوگا میرم و خییییییلى راضى هستم واقعاً بهم کمک میکنه که آرامش داشته باشم.... ولى هنوزم اون آدمِ فعال و شیطونى که قبلاً بودم نیستم! :(
سلام دوستان
من 4:30 از کار به خونه برگشتم به خودم قول دادم کمی بخوام و برم استخر.......گریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه الا از خواب بلند شدم یعنی استخر نرفتم/////////من از خودم خسته ام.دیگهاعتقاداتم رو هم از دست دادم.نمازم رو چون دیگه اعتقادی نداشتم ترک کردممممممممممممممممممممممممممو..خسته ام از زندگی.کاش نباشم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
خب خسته نباشید همگی.
امروز چطور بود؟
برای من که بد نبود. مهمترین کاری که کردم درست کردن بالشت پسرم بود که سه ماهی بود که امروز و فردا می کردم.
البته نشد کاملا درستش بکنم. مجبور شدم یک عالمه پر را داخل حمام جابجا کنم. وای که چقدر ازدست زدن به پر متنفرم. ولی چاره ای نبود.
ولی خب کارهای روزانه ام را انجام دادم.
ناهار لوبیا پلو پختم و شام کوکو سیب زمینی.
می خواستم یک حمام باحال هم با دخترم بروم که نشد. آب حمام سرد بود.
مهم نیست صبح اول وقت می روم.
سعی ام را کردم که امروز متفاوت باشم. که تا حدودی هم بودم.
ولی خب من متفاوت بودم ، شوهرم چی ؟ همون مرد بی حال و اخموی همیشگی.
ای بابا من که دیگه عادت کرده ام
بیایید تعریف کنید از امروز.
فردا صبح می رم خرید، می خوام برای برادرم و همسرش که اون طرف دنیا هستند یک بسته خوراکی بخرم و به همراه یک کارت تبریک برایشان پست کنم. هشتم مرداد تولد همسر برادرم هست. این کاری هست که سه هفته است که در فکرش هستم و هنوز عملی نکرده ام.
انار جون احساست رو درک میکنم منم اکثر مواقع همینطوریم حتی گاهی خود آزاری دارم میرم مطالب غمگین رو میخونم و خودم رو ضجر میدم

ولی حالا به این نتیجه رسیدم که باید تمومش کنم حداقل برای پسرم که نه ماهشه تو هم برای دختر سه ساله ات ما مادر هستیم

ما تنها نیستیم اگر درک کنیم که چقدر به وجود ما احتیاج دارن و چه قدر میتونیم مفید باشیم

به خاطر شوهرامون در نظر بگیریم اونا خوشون رو میزدن به افسردگی و میگفتن حال نداریم بریم سر کار چی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
ای بابا میشاد جوون چهار ساعت خوابیدی؟
شب خوابت می بره؟

چرا ساعت را کوک نکردی؟
دختر خوب مگه خونه و زندگی نداری که این همه ساعت خوابیدی؟ پس شام چیکار کردی؟

خب اشکالی نداره فردا هم روز خداست. امروز نشد فردا برو.
من هم مثل انار بودم. همش در حال گریه و زاری. الان هم گاهی اینطوری می شوم. ولی من هم به خودم قول دادم بخاطر بچه هایم شاد باشم و با شادی زندگی کنم.
وقت برای گریه و زاری همیشه هست. بذاریم وقتی پیر شدیم و بچه ها از کنارمون رفتند اون موقع گریه کنیم.
حالا وقت خوب زندگی کردن هست.
من همسرم بیحال و وارفته ای دارم. که عین یک ماشین کوکی صبح ها راس ساعت هشت و نیم کوک می شود و از خانه بیرون می رود. شبها هم حدود ساعت نه تا نه ونیم با کوک تمام شده بر می گردد. نه حرفی، نه سخنی، نه تفریحی، .....
نیکی جون خیلی ممنون از کمک هات

جواب سوال هات

نه هرشب مسواک نمیزنم اگر هم بزنم یک ثانیه ای src="http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F2.gif" border="0" title="Click to get more." >

هفته ای دو بار یا سه بار حمام

روزی دوسه بار تو آینه خودمو میبینم اونم خودم رو به خاطر هیکلم سرزنش میکنم

اصلا آرایش نمی کنم گاهی اگر بخوام برم بیرون

میل جنسی صفر
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من الان میام پسری داره گریه میکنه
میشاد جون من هفته پیش سه روز نمازم رو سروقت خوندم خیلی احساس بهتری داشتم نمیدونم چرا ترکش کردم

میشاد جون خیلی خوابیدی اگر برنامه داری باید هرطور شده عملیش کنی تا حال بهتری داشته باشی
از خودم براتون بگم امروز روز بهتری بود حداق حالم بهتر بود

ملافه ها و رو متکی ها رو شستم

لباسهارم کمی جا به جا کردم

سروقت هم به شوشو ناهار دادم
2810