2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
نمیدونم این مردم چرا بچه میارن اه!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شادی جون
ساحل جون

و خودم بیاین باهم نماز بخونیم باور کنید تاثیر داره سر وقت

عروسک جون چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟

19 سالگی سن شادی و ورزش و هیاهو و درس و عشقه دختر افسردگی رو بنداز دور قرص رو بنداز دور ورزش کن دوست خوب پیدا کن با خانوادت حال کن تفریح کن و.................
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سمیه جون مرسی از دلگرمیت عزیزم
ولی انقدر با بارداری محدود شدم که دیگه دل و دماغی برام نمونده.
خدا کنه تو این جمع دوستانه بتونیم یه کارایی بکنیم
من قبل از این که این تاپیکو ببینم یه اقداماتی کردم
1- امشب کابینتها رو بهم ریختم تا با کمک همسرم تمیز و مرتب کنیم. خیلی کمکم میکنه
2- فردا بعد از برگشتن از دکتر یه چند تا لباس خوشگ موشگل بریم بگیریم برا بعدزایمان
3- پس فردا هم اگه خدا بخواد و همسری اجازه بده برم ارایشگاه و یه صفایی به موهام و ابروهام بدم تا وقتی نی نی اومد از دیدن مامانش وحشت نکنه
کسی ایده ای نداره . واسه مورد بعدی شما پیشنهاد بدین
4- ////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
دوست جونام من دیگه کم کم میرم
خدایــــــــــــــــــــــــــا کمکمون کن پرانژری باشیم و همیشه خوشحال
شب خوش دوستای مهربونم
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
شیوا جوون من هم این سئوال خیلی وقتها از خودم می کنم. زیاد بهش فکر نکن چون بهم می ریزی. بچه داری این روزها خیلی سخت شده، ولی این ما هستیم که سخت می گیریم. مخصوصا بچه اول. من هم برای بزرگ کردن پسرم خیلی سختی کشیدم خیلی خیلی . ولی حالا با دخترم خیلی راحت تر هستم چون تجربه پیدا کرده ام .
شیوا جون نگو بچه خوبه نبودش بیشتر افسردگی میاره

منم خیلی وقتا از دست پسرم روانی میشم وایییییییییییییی ولی میخنده همش یادم میره

خانمهای تپل یکیشون خودم چاقییییییییییییییییییییییییی از عوامل مهم افسردگی و عدم اعتماد به نفسه پس بیاین مثل سرطان باهاش رفتار کنیم و از خودمون دورش کنیم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
شادی چکار کنیم؟

من همیشه زمینه افسردگی داشتم حالا بدتر شدم.

همش دوست دارم زودتر بمیرم.

دلم برای باران میسوزه. حوصله شو ندارم طفلک
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مامان سمیه و نیکی! من اخه بچه نمیخواستم. جو جامعه مجبورم کرد. اینه که اصلا نمیتونم تحمل کنم! بمیرم برای بارانم...
وا ! آمی چرا منظورم به تو باشه دخترم؟ خودم هم که نی نی دارم.
نیکی جون اتفاقا از همه ما ها عکس و فیلم دارم. الان اخر ماه 8 هستم ارشیوم کامل شده. هر روز هم برا پسرم یادداشت مینویسم.خیلی کار جالبیه
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
آفرین آمی جون این کارایی که گفتی عالین حتما انجام بده

اینم بدون خود بارداری افسردگی میاره و تا چند وقت بعدش ادامه داره پس خودتو آماده کن و برنامه داشته باش
2810