2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
خیلی تاپیک خوبیه. مرسی. من دیگه خودم واسه خودم تکراری شدم. احساس میکنم اصلا شیک و به روز نیستم. شوهرم اعتراضی یا حرفی نداره. ولی من خودم راضی نیستم. چطور تو خودم تنوع، زیبایی، شادابی و.... ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با لباس؟؟ ب آرایش؟ با رنگ کردن مو؟؟؟؟؟؟؟؟ با چی؟؟؟؟؟؟؟
من باردار هم هستم. دیگه آخراشه. از این هیکل گنده هم خسته شدم.
میشه بگین چکار کنم؟؟؟؟؟
هیشکی مثل من نشده تا حالا؟؟؟؟؟
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
مرسی نیوشا جون

باید هرکس که میخواد برای خودش برنامه بریزه

فردا ساعتهای اضافه رو برای خودتون چک کنید و کارهایی که باید انجام بدین و بعد برنامه ریزی میکنیم و به هم میگیم و روز بعد میایم و میگیم که از برنامه چیشو انجام دادیم و چیو انجام ندادیم حتی اگر کل برنامه رو نشد باید بگیم و این رو هم بگیم که اون ساعتی که تنبلی کردیم چه کردیم

مثلا خوابیدیم

تی وی دیدیم

الکی نشستیم
یا کار بیخود و زائد انجام دادیم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکی جون منم مثل شما هستم منم منظورم برنامه خیلی بلند مدت نیست منظورم همین برنامه های روزانه هست که عقب میوفته و انجام نمیشه و با عث میشه اطرافمون به هم ریخته باشه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
مثلا من امروز داشتم فکر میکردم یه زن باید طوری باشه که اگر براش مهمون ناخونده اومد آماده باشه هول نشه و آبروش نره حتی باید همیشه بچش و خودش ظاهر مرتب داشته باشن

و اینم میدونیم اینا اصلا زمانی نمیخواد فقط حوصله میخواد و انگیزه

آمی جون حاملگی که عیب نیست شما الان داری یک وظیفه مهم و با افتخار رو به انجام میرسونی پس به خاطر هیکل حاملگی ناراحت نباش

و اینم بدون به قول نیکی جون خانم ناراحت و افسرده کم نداریم
یکیش خود من
وای من هم خیلی تنبل هستم نمیدونم با این تنبلیم چیکار کنم یه کاری که میخوام انجام بدم همش میگم یه ساعت دیگه شوشو دیگ این اواخر خیلی بهش برخورده و از این وضع بدش میاد تنبیهم کرده 1هفته نذاشت به اینترنت دسترسی داشته باشم رمز رو لپتاپ ذاشت و منم هی مثه معتادا میرفتم دورش تو رو خدا این رمز رو بگو ......تا امروز دیگه به هر ترفندی بود گفت البته به شرطی که خونه تمیز باشه

من یه دختر 5ماهه هم دارم من همیشه غذام امادس و بهترین غذاها رو برا شوشو درست میکنم فقط تو تمیزی خونه
ی کم نه خیلی تنبلم ولی وقتی هم میفتم به تمیز کردن ها دیگه نمیشینم

خدایا منو کمک کن
خدارو دوست دارم واسه اینکه تورو بهم داده**خدارو دوست دارم چون عاشق بودنو یادمو داده
من امروز نرفتم سرکار بیخود بیجهت چون حوصله ندارم حتما توبیخی در انتظارمه.ولی حوصله نداااااااااااااااااااااااااااااااااارم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
خوب نیکی جون پس شما خیلی کارهای مهم داری انجام میدی داری نسبتا به وظایفت خوب عمل میکنی

حالا باید بگی چه چیزهایی رو دوست نداری

چه کارهایی هست که میخوای انجام بدی ولی نمیرسی انجام بدی ؟؟ ببینی چند ساعت میتونی در روز برای خودت وقت مفید داشته باشی

این وقت میتونه شب بعد از خواب شوهر و بچه هات باشه یه روز وقتی اونا خواب هستن یا کلاس هستن
وای چقدر تاسف باره ، ظرف چند دقیقه چند تا خانم افسرده ......

متاسفانه این شرایط گریبانگیر همه شده، پیر و جوان، فقیر و ثروتمند، تحصیل کرده و عامی،..... تاثیر شرایط اجتماعی، وضعیت تغذیه، و آب و هواست.

امیدوارم در این جمع کوچک همگی بتوانیم به یکدیگر کمک کنیم.
کسی هست که برای درمانش دارو استفاده کنه؟ و کسی هست که مدتی افسردگی داشته وارو استفاده کرده و رفع شده و دوباره افسردگی اش برگشته؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
ببخشید من نتم کنده فردا که وصل بشه ای دی اس ال راحت میشم

ساحل جون خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی باحالی

منم مثل شما خیلی موقعها که وقت دارم الکی تلفش میکنم کتاب میارم جلوم ولی نمیخونم پدر شبکه های فارسی وان و زمزمه رو دراوردم منم خیلی از این بیهوده کاری خسته شدم
سلام

من که اونقدر افسرده ام حتی حوصله ندارم به تغییر هم فکر کنم.

من 10 سال پیش دارو مصرف کردم. بعد از ازدواج یوش یواش برگشته افسردگیم و الان خیلی زیاد شده. بعد از تولد نی نیم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810