2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
به امید روزی باشیم که با ورزش و همت و رِژیم غذایی درست دیگه قرص نخوریم و حالت های افسردگی رو بریزیم دور
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من 4 سال پیش افسردگی داشتم با دارو و فعالیت ورزشی رفع شد.اما دوباره برگشته
شما اطلاع دارید اگر برگرده نشانه چیست؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برای درمان افسردگی باید شیوه زندگی عوض بشه و باید هوش خودمون رو تقویت کنیم و ازش استفاده کنیم تا روزی که ادامش بدیم و روش زندگی عوض نشه فقط دوز مصرف دارو بالا میره همین
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
آره نوع زندگی را باید تغییر داد این خیلی مهمه
من از زندگی ام راضی نیستم از محل کارم هم الان خسته ام که شاید ربط داره به روحیه ام.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد جون افسردگی متاسفانه یه حالت ژنتیک و ارثی داره و اگر کسی زمینه اش رو داشته باشه باید تلاش بیشتری بکنه که مانع عودش بشه
آره نیکی جود شدیدا میخوام ترک کنم اصلا این کنترل از دستم نمی افته مدتهاست صدای اذان تو خونم نیومده بسکه این کانال هارو نگاه میکنم

من خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی به این مسئله اعتقاد دارم که هرچی از خدا دور بشم سستی و افسردگی در من رشد بیشتری داره
شادیییییییی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
میشاد عزیز ما همه منتظریم که فردا بیایی و بگویی که رفته ای استخر و حسابی حال کرده ای.
جای من یکی را هم حسابی خالی کن.
وای که چقدر دلم لک زده برای استخر.
یک استخر خلوت، با یک آب ملایم، تنهای تنها، فارغ از هر گونه فکر و خیال، رها شدن روی آب ، بعد هم یک سونا و جکوزی و آخر سر هم یک شیرجه باحال.

خیال پردازیش هم این موقع شب حالم را بهتر کرد.

خوش به حال میشاد که فردا میره استخر
سلام دوست جونا منم مشکل تنبلی دارم گریهههههههههههه
مثلا یک نمونه رفتم کلاس نقاشی نیمه کاره رها کردم
تو کارای خونه خدارو شکر تنبل نیستم ولی تو کارای بیرون از خونه تنبلم زورم میاد از خونه بیرون برم
حوصله ندارم خونه کسی برم یا کسی بیاد خونمون البته جدیدا اینطوری شدما خیلی میترسم نکنه افسردگی گرفته باشم
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
2810