2777
2789
من خیلی خانمهای شاغل رو دیدم که موقع طلاق هیچی هم نداشتن چرا ؟؟

چون از شوهرشون توقع نداشتن که هیچی هرچی هم داشتن دادن به شوهر عزیز و اونم درکمال نامردی همه رو بالا کشیده

خیلی از خانمهای خانه دار هم هستن با اینکه زمونه اینهمه عوض شده ولی برای یه کم پول بیشتر مجبورن به شوهراشون دروغ بگن

*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
به نظر من یک خانوم خونه دار هم میتونه مستقل باشه و فراموش نکنید که مستقل بودن این نیست که حقوق بگیری و بتونی باهاش زندگیت رو بچرخونی.
بعدش هم من خونه دارم. فوق لیسانس کامپیوتر هم دارم. اما دوست ندارم کار کنم. به نظر من زن ی موجود لطیفه و باید خانومی کنه. کار بیرون اون رو خسته میکنه. من دوست دارم بچم رو خودم بزرگش کنم تا اینکه روزی 1 ساعت ببینمش. دوست دارم بهش محبت کنم نه اینکه بی محبت بار بیاد. شوهرم هم گفته هرطور دوست داری کن. اگه برم هم مشکلی نداره. اما من ترجیح میدم خونه دار باشم و کاملا مستقل.
اگر هر وقت لازم شد اون وقت میرم سر کار. مگه غیر اینه که هرچی الان کار کنم تو زندگیم خرج میشه؟
خوب پس بی فایدست. چرا الکی زور بزنم؟ به نظر من زن باید خونه دار باشه مگر اینکه از نظر مالی اجبار ایجاد بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سمیه نظر شما محترمه. اما
الان شوهر من وقتی حقوق میگیره میاد میده به من. من مدیریت می کنم. پول تو جیبیش رو از من می گیره. اگه برم سر کار هم همینطوره و من پولم رو تو زندگیم خرج میکنم. چون زندگی ما مشترکه.
تازه بعضی ها هستند به خاط 200 - 300 تومن میرن سر کار که فقط خسته کردن خودشونه. و باید خرج راه یا بنزین و مهد کودک و ... بدن. و خیلی کم برا خودشون میمونه. تازه خود به خود ولخرجی ها هم بیشتر میشه. پس بهتر نیست یک مامان خوب واسه نینی کوچولومون باشیم؟
آمار نشون میده که کودکان مهدکودک خیلی کمبود محبت دارن. منظور محبت مادر و پدره.
یکی دیگه از اونا داشتن وقت زیاد و محبت به همسر و به قول شما خوشبختی بیشتره.
وقتی سر کار بری خسته ای. و حتی حوصله خودت رو هم نداری. دروغ میگم؟
در ضمن کی گفته زن خونه دار تو اجتماع نیست؟ آداب اجتماع رو بلد نیست؟
در ضمن مامان سمیه جون گفتم که اگر لازمه باشه آدم بعدش میره سرکار
و اینکه الان فکر میکنه مهریه ها اینقدر هست که پشتوانه خانم های شاغل و خونه دار باشه
منم فوق لیسانس ژنتیک دارم و فعلا خونه دارم. البته خدا رو شکر نیاز مالی ندارم و از طرف همسرم کاملا تامین

میشم. میخوام دخترم با آرامش بزرگ بشه و تا موقعش نشده مهد نره. با اینکه منم زمین و ماشین به ناممه

ولی در آینده حتما ادامه تحصیل میدم و شاغل میشم.
سلام

منم مهندس الکترونیکم منتها تو یه زمینه دیگه شاغلم همسرم با کارم موافق نیست و میگه هر وقت قسط خونه تموم شد سرکار نرو خونه به اسممه منم دوست دارم تو خونه بشینم اما از همین آینده می ترسم
خوبه که ادم اینده نگر باشه
ولی ترس از اینده لحظه رو کوفت ادم میکنه
من ترجیح میدم برای اینده یه مقدار برنامه ریزی کنم ولی نه برای طولانی مدت
شاید من زودتر از شوشو مردم!!!!!!!!!
خدا همیشه هست
وقتی نیاز داشته باشی و به خدا توکل کنی کار هم پیدا میشه
بیمه زنان خانه‌دار لغو شد، بیمه‌گذاران پول خود را پس بگیرند
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
نیاز جون من هیچ نظری ندارم من فقط سوال کردم و دارم شرایط خودمو میسنجم و خیلی از دوستای دیگه

این خیلی خوبه که همسری به این با فکری داری که شما رو مسئول میدونه

ولی خوب همه مثل شما نیستن مسلما

خیلی ها حتی مجبور میشن حقوق خودشون رو هم بدن به شوهراشون

خیلی ها حتی پول تو جیبی هم از همسراشون نمیگیرن

*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
کلا قصد من از این سوال این بود که ببینم میتونم یه مدت تا بچم کمی بزرگتر بشه نرم سر کار یا نه و آیا این ترک کار لطمه ای به آینده من نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته همسر منم مردی هست که حقوقش کاملا در اختیار من هست ولی خوب اونقدر نیست که بشه زیاد باهاش پس انداز کرد

اونم میگه تو باید با بچه باشی حتی اگر شده من دوشیفت کار کنم بچه به تو احتیاج داره

مهریه ام هم کم نیست ولی خوب مسلما قسط بندی میشه !!!!!!!!

من سوال کردم تا از نظرات هم استفاده کنیم و متوجه باشیم که آیا داریم درست زندگی میکنیم یا نه

مثلا خیلی از خانمهای خونه داری که حتی از مبلغ حقوق شوهرشون هم خبر ندارن یه تصمیمی برای تغییر بگیرن

یا خانمهایی که شوهراشون پول توجیبی هم بهشون نمیدن یا کسایی که حقوق میگیرن و باید اون رو هم خرج خونه کنن

و..............

یا کسایی مثل من که حقوق شوهرشون به تنهایی جایی برای پس انداز نمیزاره

آیا باید به خاطر آینده بچم رو الان تنها بزارم و واقعا با شرایط که دوست ندارم بزرگ بشه یا اینکه آینده رو بسپارم به خدا و لحظه رو بچسبم

و ایا بعدا پشیمون نمیشم و آیا همین پسرم بعدا ازم ایراد نمیگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم مثل تو قبلا شاغل بودم یه پس انداز بیست تومنی خودم داشتم از کارم یه بیست تومن هم بهم ارث رسیده گذاشتم بانک ماهی 560 میگیرم

اگه دخترم بزرگتر بشه دوباره دنبال کار میگردم
یعنی موقت و برای دو سال خونه دار شدم
2810