سلام خانوما، به نظرتون سردرد سمت چپ خطرناکه، من یه مدت که سمت چپ سرم خیلی تیر میکشه، مخصوصا شبا موقع خواب، از اونجایی که مامان بزرگم تومور مغزی داشت و فوت کرد، ممکنه که خدایی نکرده ارثی باشه، میترسم برم دکتر 😭😭
سلامـ ، اینجوری فکـر نکن . گاهی سردرد دلایل خیلی ساده داره .مثلا من یه هوای سرد حتی تو خونه باشم ، بهم بخوره سرم درد میگیره.
بعضی سردرد ها از کمبود آب هست ، یا ممکنـ ه میگرنی باشـ ه و.....
اما خب یه دکتر عمومی برو یه دارو بده که خوب شی ، ترس نداره :)
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم سمت چپ سرم درد میکرد همراه با استفزاغ رفتم دکتر مغز و اعصاب گفت ، سوسیس کالباس آجیل جگر قورمه سبزی حبوبات نخور اینارو رعایت کن .ببینم تاثیر داره یا نه همچنین شبا خوابیدنی یه دونه سیر رو نصف کن تو سوراخای بینی بزار نیم ساعت بمونن بعد بنداز بره .ایشالا که خوب بشی .