2777
2789
عنوان

فولیکول سایز17

28139 بازدید | 83 پست

سلام خانما..کمکم کنید وتجربه هاتون درمیون بزارید..من امروز روز سیزدهم سیکلم سونو دادم الان گفت فولیکول غالب سایز17م م در سمت چپ داری چندتا دیگم سمت راست ولی بین این فولیکول ها بالغه..یکم مایع خلفی دیده شده که ماما گفت داره ازاد میشه وامشب یا فردا ازاد میشه..به نظرتون سایز 17احتمال بارداری چقده؟به نظرتون حتما ازاد میشه؟واینکه راسته که اگه فولیکول سمت چپ ازاد شه بچه دختر میشه؟تا کی اقدامم ادامه بدم...چیکار کنم قبل اقدام بچم پسر بشه...دیروز کیت تخمک گذاشتم مثبت شد 

سایزش خوبه ایشالا آزاد میشه

اینکه چپ آزاد شه دختره اصلا صحت نداره

از امشب تا سه بار یه شب در میون اقدام کن

خدا بخواد پسر میشه.ایسالا سالم و صالح بشه.همین که نزدیک تخمک گذاریت اقدام کنی درصد پسر شدن بالا میره

یه ربع قبل از اقدام کیسه یخ بده همسرت از روی لباس زیرش ده دقیقه بذاره روی بیضه هاش.اینم موثره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوش واژینال جوش شیرین و آب 

توت فرنگی ک الان فصلش نیست 

بادکش رحم تا رحمت گرم بشه و ترشحات زیاد بشه 

کیسه آب گرم و آجر داغ ک سریع رحم رو گرم میکنه 

مالیدن روغن سیاه دونه یا روغن های با طبع گرم زیر شکم 

ی چیز دیگه هم شنیدم ولی خودم انجام ندادم  ولی چند جا دیدم جواب گرفتن شکستن زده تخم مرغ روی نوار بهداشتی و بعدشم اقدام فقط باید تخم مرغ محلی باشه 

2803
سایزش خوبه ایشالا آزاد میشه اینکه چپ آزاد شه دختره اصلا صحت نداره از امشب تا سه بار یه شب در میون ...

مرسی دوست عزیزم برام دعا کنید خدا بهم نی نی سالم وصالح بده واگر صلاح دونست پسر..من یه دختر دارم خیلی هی میگه داداشی داداشی...خیلی تشکر میکنم که با دل صبر وقشنگ جوابم دادین..

واییی عزیزم انشاالله ک نینیت پسر و سالم باشه برای منم دعا کن خیلی نی‌نی پسر دوست دارم 🤗

ان شاا....یه کاکل پسر خوشگل خدا به دوتامون بده....شوهرم فقط سرما خورده شده امروز کارای برعکس

عیب نداره قبل از اقدام ی اسپرسو بهش بده انرژیش میره بالا 

اره ناامید نمیشم من...توکل برخدا..ولی اشکم میخاد دربیاد هرچی رشته بودم پنبه شد با این سرماخوردگی بد موقعه..اقدامم میکنم ان شاا...جواب بگیرم

2809