2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا ن بابا من دو ساله برای بدنم از روغن بچه استفاده میکنم چ ربطی ب روشن شدن داره؟ البته کلا تیرگی ام ندارم من

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
بیشتر ببینید
وا ن بابا من دو ساله برای بدنم از روغن بچه استفاده میکنم چ ربطی ب روشن شدن داره؟ البته کلا تیرگی ام ...

من لیزر میرم گفت تیرگی از خشکی پوسته 

روغن بچه خیلی اکی میکنه

و دیگر هیچ…
عزیزم مشکلی داره مگه ؟  سایت برای خانوماست و قراره از تجارب هم استفاده کنیم  تاپیک مادر ...

با چندتا کار درست میشه.درخواست دوستی میفرستم اینجا روم نمیشه

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
وا چه سوالایی

خب اینکه خوبه سؤالای خصوصی بعضیا میپرسن تو پربازدید میره 

خدارو چه دیدی شاید یکی یه تجربه مفید گفت ☺️

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕