2777
2789
عنوان

اسهال دل پیچه در بارداری

3240 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۳۰هفته و پنج روزم از دیروز دل پیچه دارم س باری اسهال رفتم انگار جونم رفته میخاستم بدونم اسهال من تو وزن گیری بچه تاثیر داره؟و این ک چی بخورم زود تموم شه ماست و نعنا کته و ماست وپودر سنجد خوردم ولی هنوز خوب نشدم راه کاری دارین بدین ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم باردار ک بودم ماه اخر همینجوری شدم.چای نبات توردم ی قرص رانیتیدین هم خوردم .4هفته بعدش زایمان کردم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
منم باردار ک بودم ماه اخر همینجوری شدم.چای نبات توردم ی قرص رانیتیدین هم خوردم .4هفته بعدش زایمان کر ...

اها رانیتیدن منم دارم ولی میترسم بخورم شما خودت خوردی یل که دکتر گفت بخور؟بعدش اینه ک دقیق چند هفتع بودین ک بعدش زایمان کردی

اها رانیتیدن منم دارم ولی میترسم بخورم شما خودت خوردی یل که دکتر گفت بخور؟بعدش اینه ک دقیق چند هفتع ...

ن دکتر گفت اشکالی نداره اون داروهایی ک منع مصرف داره واسه اوایل بارداریه.اخراش اشکالی نداره.من 36هفته بودم فکر کنم ک اینجور شدم.سی و نه و شش روز هم زایمان کردم.عزیزم شاید ب زایمان ربطی نداشته باشه ها استرس نده ب خودت 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
ن دکتر گفت اشکالی نداره اون داروهایی ک منع مصرف داره واسه اوایل بارداریه.اخراش اشکالی نداره.من 36هفت ...

خداکنه نزام ی وقت ولی دارم ابجوش و زنجفیل میخورم با سیب رنده شده گذاشتم سیاع شه بعد رانیتدین مال معده اس دیگه؟

خداکنه نزام ی وقت ولی دارم ابجوش و زنجفیل میخورم با سیب رنده شده گذاشتم سیاع شه بعد رانیتدین مال معد ...

اره مال معده اس.ن بابا زایمان ک نمیکنی اینا رموز زایمانه ک مثلا اماده باشی برا چندوقت دیگه.نترس.زنجفیل گرمه ها روند زایمان رو سریع میکنه

اره مال معده اس.ن بابا زایمان ک نمیکنی اینا رموز زایمانه ک مثلا اماده باشی برا چندوقت دیگه.نترس.زنجف ...

اها من دوم دی رفتم سونو بچم ۱۵۰۰گرم بود میترسم زود ب دنیا بیاد اون موقع سی هفته میزون بودم الان سی هفته ۵روزم.پس یدونه قرصم من بخورم شاید اروم گرفت

اها من دوم دی رفتم سونو بچم ۱۵۰۰گرم بود میترسم زود ب دنیا بیاد اون موقع سی هفته میزون بودم الان سی ه ...

عزیزم جنین تو هفته های اخر وزن میگیره.دلستر بستنی کباب بخور تا وزن بگیره نی نی.نگران نباش زایمان نمیکنی استرس بدترین چیزه نی نی کوچولو میمونه.ان شا الله ک ب موقع زایمان کنی

عزیزم جنین تو هفته های اخر وزن میگیره.دلستر بستنی کباب بخور تا وزن بگیره نی نی.نگران نباش زایمان نمی ...

ممنونم انشالله.دلستر با چ طعمی از هفته چند شروع کنم ب خوردن اینا؟؟

ممنونم انشالله.دلستر با چ طعمی از هفته چند شروع کنم ب خوردن اینا؟؟

عزیزم هر طعمی باشه خوبه با طعم جو هم عالیه.شما دیگه شروع کن این هفته های اخر جنین وزن میگیره ن خودت.هر شب ابهویج بستنی بخور خیلی خوبه 

ممنون اب هویج مگه نمیگن ویتامین آ بالا داره خطریه

واسه ماهای اول اره ولی ن الان