دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره شیما .....همچین نگاه میکنن که انگار خودشون تو شکمم ننشون راننده بودن.....ادم رو جدی نمیگیرن البته شوشو من گفته اولین پولی که دستم بیاد واسه تو ماشین میگیرم....از بس بهش غر زدم که چرا بهم ماشین نمیدی
پولاتو جمع کن یه ماشین پکیده ارزون بخر کم کم هی روش میذاری ماشینتو بهتر میکنی از رنو شروع کن دوتومن بیشتر نیس ایشالا همه بی ماشینا و بی خونه ها صاحب جفتش ب
بابا کنار مرد جماعت نمیشه رانندگی کرد وقتی میشینن بغلت خیلی ترسو میشن فکرمیکنن که............
راهکار هایی برای شیرین تر شدن زندگی هاتون:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529491 هنوز هم هستند دخترانی که تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بکرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! کمیاب اند ! پاک اند ! روزی که قرار می شود کنار گوش کودکی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست که با رویای دیگری سر کنند...
پولاتو جمع کن یه ماشین پکیده ارزون بخر کم کم هی روش میذاری ماشینتو بهتر میکنی از رنو شروع کن دوتومن بیشتر نیس ایشالا همه بی ماشینا و بی خونه ها صاحب جفتش ب
من مشهدم عزیزم ماشیم رو هم 10-11 تومن می فروشم راستش خیلی 206 دوست داشتم ولی خب همسرم صلاح دونست که 405 داشته باشم من همسرم همیشه ماشین هاش رو میداد بهم به قول خودش یه چراغ ماشینش اندازه ی کل ماشین من قیمت داره خوب البته منم یکم پررو بودم قبل از اینکه گواهینامه بگیرم ماشین بابام که پاترول بود رو برمیداشتم