2777
2789

برو سرچ کن تو نت شده خانم‌های که مثل شما خیلی خیلی فجیع بوده روزی شش تا هم میخوردن صب سه تا شب س تا مشکلت که بهتر شد کم کم خودت متوجه میشی باید کمتر بخوری من طوری بود معذرت میخام نمیتونستم بشینم چه دردهایی گه نکشیدم ولی الان هفته دوتا میخورم ولی اوایل روزی چهارتا س تا  میخوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی که یبوست داری این مشکلم هست ..پس قدم اول رفع یبوستت هست.حالا میتونی ملین استفاده کنی.یابری د ...

مرسی که وقت گذاشتی 🌹 از داخل خیلی ورم داره و درد میکنه حتما باید شیاف بگیرم آب زیاد میخورم یک روز درمیانم باشگاه میرم ولی دریغ از یک درصد تاثیر از فردا خودمو میبندم به سوپو داروهای ضد یبوست 

مرسی که وقت گذاشتی 🌹 از داخل خیلی ورم داره و درد میکنه حتما باید شیاف بگیرم آب زیاد میخورم یک روز د ...

اصلا نذار حاد بشه.منم اهمیت ندادم به قدری از داخل ورم کرده بود که حتی نمیتونستم شیاف وارد بدنم کنم.درد میگرفت ..ژری لاکت هم خیلی خوبه بزن تو نت بخون.

قرصی ک خانم هیچکس بتون گفته بخور و استفاده کردید؟؟جواب گرفتین ترو خدا فقط بگید امو برام نمونده بعد زایمانم تا الان

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
سلام لطفا بگین چیکار کردین؟ خوب شدین؟

سلام رفتم دکتر و تا گفتم بعد زایمان اونجوری شدم بهم پماد داخلی داد ک خیلی زود خداروشکر خوب شدم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
قرصی ک خانم هیچکس بتون گفته بخور و استفاده کردید؟؟جواب گرفتین ترو خدا فقط بگید امو برام نمونده بعد ز ...

سلام

چهار سال پیش عمل کردم باز مجدد ماه گذشته گرفتم و سه هفته درگیر بودم، همه روش های سامورایی که بگین رو انجام دادم ولی دردش هر روز بدتر و بیشتر میشد تا اینکه سرکه سیب استفاده کردم، از همون ساعت اول اثراتشو متوجه میشید، ترو خدا به همه بگید که استفاده کنن، حیفه بخوان اینهمه درد رو تحمل کنن، برای منم دعا کنین که راز شادی رو به دست بیارم