2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
دوستان یه مطلب از طرف اسلیکر عزیز

با درود

ابتدا تشکر میکنم از کلیه دوستان گلی که به بنده لطف داشتن و مورد عنایت خودشون قرار دادن.

با این وضعیت قطع دسترسی به دلایل واهی حضور در این سایت چندان لطفی برای بنده نداره و از اینکه قطع دسترسی شدم به هیچ وجه ناراحت نیستم فقط چیزی که برای بنده قابل تحمل نیست قضاوت عجولانه و رای غیر منصفانه در مورد بنده هست!!!

این مرتبه دومی هست که بنده بدون اینکه دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه قطع دسترسی شده ام! دلیل اول تهمت پوچ و بی اساس ساخته و پرداخته ذهن یکی از کاربران و دلیل دوم هم لایک کردن !!! واقعا لایک کردن تو این سایت جرمه ؟!

اگر هر قاضیی بخواد فقط به حرفای شاکی گوش کنه بدون اینکه حرفای مشتکی‌ عنه رو بشونه و حکم صادر کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه شاید کاربری با کاربر دیگه ای دشمنی داشته باشه!

http://s1.picofile.com/file/7993239565/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD1.doc.html

این لینک هم لینک دفاعیه اش است

امیدوارم اقای زاهد کاربری دوست عزیزمون رو برگردونن
آغوشت را دوست دارم اما از دوباره بی پناه شدن می ترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
با درود و عرض ادب

خودم رو ملزم دونستم یه تشکر ویژه از کلیه دوستان گل بکنم بابت لطف و زحمتی که در رفع مسدودی کاربری بنده کشیدن. جواب اینهمه خوبی رو نمیشه با چند خط و جمله داد. واقعا از همگی ممنونم.

با کمال احترام تقدیم به همه عزیزان

آپلود عکس

ممنون از جناب زاهد.
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر ! شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی.
اه این بچه بازیا چیه؟
هرکی از هرکی خوشش نمیاد سریع براش میزنن
عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو شما چرا؟
بابا یه کم جنبه هم خوبه به خدا
مــــــادر، بهشت من همه ی آغوش گرم تـوست
2810