2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
چرا وقتی عکس ت مسابقه گذاشتم باز که میشه عکس رو بزرگ نشون بده سایزش بده و عکسو میکشونه انگار
هر جر هم سایز کم زاد میکنم و حجم میارم پایین فایده نداره
اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی بیاد سوال منو پاسخ بدن؟؟ آقای زاهد؟ نی نی یار؟
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
سلام آقای زاهد

می دانم گرفتاری های شما زیاده و شاید نتوانید در اسرع وقت پاسخ همه کاربران سایتتان را بدهید اما بهرحال مسئول اینجا شما هستید و انتظار میره هر چند دیر اما بالاخره جواب کاربرها را بدهید.

من بیش از یک ماهه که برای شما ایمیلی فرستادم و کماکان منتظر پاسخ و اقدام موثر شما هستم.
‎پروردگارا مادرشدن را قسمت تمام دوستان سخت کوشم قرار بده که با وجود مشکلات دلی پرامید دارند به وسعت دریاها و به محکمی کوه و به نرمی نسیم و به لطافت باران... آفریدگارا بهترین های آسمان را نصیبشان کن
Lilypie Pregnancy tickers
باسلام خدمت مدیران محترم امروز هرچی تایک میزنم مسدود میشه چرا؟ من همرو تو جای مناسب زدم ولی سریعا مسدود شدن لطفا رسیدگی فرمائید
فروشگاه اینترنتی پوشاک ولوازم کودک

http://pooshano.blogfa.com/

با عرض سلام خدمت اقای زاهد عزیز
اقای زاهد دوباره خدمت رسیدم ازتون خواهش کنم که کاربری اسلیکر را برگردانید
بابا اینجا چرا بچه بازی شده تا هرکس سر یه موضوع کوچیک بحثش میشه قطع کاربری میشه
ازتون می خواهم لطفا پیگیری کنید
آغوشت را دوست دارم اما از دوباره بی پناه شدن می ترسم

سلام
میشه تو صحفه علاقهمندی ها هم یه دکمه واسه بروز رسانی باشه
یا شایدم هست من نمیبینم
در رفاقت مراقب ادمهای تازه به دوران رسیده باش هرگز به دیواری که تازه رنگ شده تکیه نده
سلام اقای زاهد
تیکر من نمیادساختم ونوشته باموفقیت ذخیره شد
پس کوشش؟؟چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام اقای زاهد
تیکر من نمیادساختم ونوشته باموفقیت ذخیره شد
پس کوشش؟؟چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

اینجا به غیر اقای زاهد بازم مدیر هستش؟؟؟؟
یا فقط ایشون مدیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

شراره24
+3

1392/8/11 1:44 ق.ظ

با عرض سلام خدمت اقای زاهد عزیز
اقای زاهد دوباره خدمت رسیدم ازتون خواهش کنم که کاربری اسلیکر را برگردانید
بابا اینجا چرا بچه بازی شده تا هرکس سر یه موضوع کوچیک بحثش میشه قطع کاربری میشه
ازتون می خواهم لطفا پیگیری کنید

منم موافقم .
2810