2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای زاهد امیدوارم خواننده این صفحه باشید.

من اصلن با این موضع گیری شما در خصوص داستان کاربر مهرنوش 63 موافق نیستم!!!

این روزها به شدت شاهد تاپیک های بی سر و ته هستیم که با وقت و ذهن و روان و سلامتی ما داره بازی میکنه
این که اقای زاهد بیاد بگه مثل یه رمان بخونید و بی خیال اصلا در شان این سایت وزین نیست!!!!!

هزار نفر میان میخونن
آخرش بگن داستان بود....بفرمایید!!!

درسته که مدیریت سایت نمیتونن تمام نوشته ها را کنترل کنن و پیگیری پلیسی هم وظیفه شما نیست
اما حداقل در موردی مثل مهرنوش اگه تعداداعتراضات برای شخص مورد نظر زیاد بشه باید قطع دسترسی بشه
و حتی ای پی اونم باید پیگیری بشه و تو حافظه سایت بمونه

کاربری که این طور یه روز میاد و یه روز میره حتی اگه داستانش راست باشه وقتی تو سایت شاکی داشته باشه روند برخوردش, باید قطع دسترسی بشه !!!
تا دیگه هر کی دلش خواست نیاد اینجا واسه ملت درد دل راه بندازه...آخرشم بفهمیمم سر کاریم

من حرفم اینه که در شان این سایت نیست که کاربران خیلی راحت به خودشون اجازه بدند هر دروغی را به خورد ملت بدهند .و مطمئنم این هم راه داره

به طور مثال
سایت باید در زمان ایجاد هر تاپیک جدیدی قوانین خاصی بذاره و مثلا کاربر را موظف کنه در صورتی که ثابت بشه کاربران سایت از موضوع مطرح شده شاکی هستند تاپیک و حتی کاربریشو ن مسدود میشه
در واقع هر کاربر قبل از ایجاد تاپیک یک سری از قوانین را بخونه و بعد از موافقت که مسول عواقب تاپیک خودش هست مجاز به باز کردن مبحث جدید بشه

......................................................................................................................................................

داستان مهرنوش 63 واقعیت یا تخیل !
اما به نظر می آید سایت وزین نی نی سایت در مقابل تاختن افرادی که بیمارگونه در این سایت میتازند و شما از خیل عظیم کاربران انتظار دارید در دنیای مجازی همه چیز را داستانی هیجان انگیز تصور کنند,باید مسوولیت بیشتری پدیرا باشد و بی شک راهکارهای زیادی در این مورد پیش روی شماست.

به هر حال امیدوارم مدیریت صحیح شما همچنان که تا امروز بوده بتونه برای این معضل راهکار درستی را برنامه ریزی کند.

متشکرم
با تــوام حــوا… تـــو مــگر سیــب را پــوسـت کنـده خـورده بــودی کــه دنیــا اینــــگونـه پــوسـت مــا را مـی کنــد…..؟؟؟
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت سایت

سایت شما خیلی عالیه اگر مطالب که در مورد بارداری هست کامل تر باشه خیلی بهتره من تمام مطالب مربوط به بارداریو مطالعه کردم ولی اکثر مطالب به صورت خلاصه بیان شده.

باتشکر
سلام
من دوتا پیشنهاد دارم

1- درحال حاضر تا خودمون برای یک تاپیک گزارش نزنیم مشخص نمیشه چند تا گزارش خورده این خیلی بده .لطفا ترتیبی بدید که هرکس گزارش زد لااقل برای خود صاحب تاپیک مشخص باشه که چند گزارش خورده

2- اگر اسم صاحب تاپیک زیر عنوانش بالای صفحه باشه خیلی عالیه

3- تعداد کاربرهایی که یک تاپیک رو به لیست علاقمندیها اضافه کردن بالای هر تاپیک مشخص باشه

4- اگر پستهایی که گزارش داده میشن هم مشخص باشن خیلی بهتره اینطوری همه چیز واضحه و کاربرها یهویی با قطع دسترسی مواجه نمیشن و لااقل حواسشون رو بشتر به گفته هاشون میدن
0 =2-1

سلام عمو
میدونم سرتون شلوغه چون تا حالا 2 میل زدم و جواب ندادید
1- وقتی تاپیک درست میکنم نمی تونم به روز رسانی کنم در صورتی میشه که خودم یه پست بگذارم بعد میتونم پست های جدید یا آنهایی که قبلا آمده را بخونم
2- اگه از تاپیک کلا بیام بیرون بعد وارو همون تاپیک بشم هیچ پستی برام نیست فقط اولین پست که خودم گذاشتم هستش بعد باید دوباره یک پست بذارم تا بقیه بیان
3- خیلی جاها هم نمی تمنم پست بذارم بهم پیغام میده فقط کاربران تایید شده
برای شادی روح همه اموات خودتون و همچنین مادر من فاتحه مع الصلوات .//
سلام اقای زاهد.........خسته نباشید

تبلیغات خیلی زیاده وواقعاگاهی چشمامونواذیت میکنه...........البته جدیدابیشترهم شده

چراتیکرهامونوبراداشتین؟؟؟؟؟؟؟؟

ماهرروزمیایم وتیکرهامونومیبینیم وازوضعیت خودمون ودوستامون اطلاع پیدامیکنیم که خیلی برامون شیرینه

لطفاتیکرهامونوبرگردونید...........ماواقعادوسش داریم

ازسرعت دیگه چیزی نمیگم چون مطمئنم خودتون میدونیدکه این شکلیه

ممنون بابت سایت قشنگتون
خوشگل پسرم رفته هفته34.....چهارشنبه 34هفتش تموم میشه [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley]
عمو پرویز زاهد گرامی !!!!!!! یه پیشنهاد بدمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه پالت رنگ شامل مثلا 3 تا 6 تا رنگ بذارید زیر عنوان هر تاپیک که فقط مدیر تاپیک بهش دسترسی داشته باشه.... هر مدیری خودش ازون چند تا رنگ یکی رو انتخاب کنه که چه رنگی باشه.........

که هر روز یه نفر نگه این رنگ خوبه اون رنگ بده!!!!!!! الان من این زرد رو اصلا نمیدوستمممممممم سلیقتون قبلنا بهتر بود!
به یاد داشته باش که امروز, طلوع دیگری ندارد...
مطهره(مامان دوقلوها)
1392/7/18 1:36 ب.ظ

تنها ایراد ( البته از نظر بنده ) تبلیغات جای گرفته بیش از حد در اطراف کادر سایته که چون متحرک هستند چشم رو اذیت میکنن...
سرعت سایت خیلی پایینه

اقلا کاری کنید این تبلیغات اینهمه وول نخورن بابا
شکوفه بهار
+1 1392/7/18 11:49 ق.ظ

سلام
من دوتا پیشنهاد دارم

1- درحال حاضر تا خودمون برای یک تاپیک گزارش نزنیم مشخص نمیشه چند تا گزارش خورده این خیلی بده .لطفا ترتیبی بدید که هرکس گزارش زد لااقل برای خود صاحب تاپیک مشخص باشه که چند گزارش خورده

2- اگر اسم صاحب تاپیک زیر عنوانش بالای صفحه باشه خیلی عالیه

3- تعداد کاربرهایی که یک تاپیک رو به لیست علاقمندیها اضافه کردن بالای هر تاپیک مشخص باشه

4- اگر پستهایی که گزارش داده میشن هم مشخص باشن خیلی بهتره اینطوری همه چیز واضحه و کاربرها یهویی با قطع دسترسی مواجه نمیشن و لااقل حواسشون رو بشتر به گفته هاشون میدن

2810