2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70277 بازدید | 2282 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد، آقای زاهد، کی جواب میدهند؟

زود میخواهم انجام بدید.. کارش دارم با کلوپم.. با این تاریخ 18 شهریور تا 27 شهریور کارش دارم..
کلوپ دیگه هم دارم که این مشکلی ندارم ولی فقط این کلوپ اینطور شده..
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
با سلام خدمت اقای زاهد
اقای زاهد در مورد حذف کاربری کاربری به نام اسلیکر خدمتتون رسیدم
جناب اقای زاهد ایشون فقط جز همون دو موردی که نسیم جون گفتن مورد دیگه ای نداشتن می خواستم بدونم چرا حذف کاربری شدن. ایشون توی راهنماییهایی که می کردن خیلی هم مثمر ثمر بودن . قبلا از لطف شما سپاسگزارم . اگه میشه کاربریشو برگردونین متشکرم
آغوشت را دوست دارم اما از دوباره بی پناه شدن می ترسم

این بنده خدا کلی هم راهنماییهای مفید نوشتن .حالا جوون بوده توی تایپیک جوونا گشته نباید حذفش می کردین خواهش می کنم رسیدگی کنین

Slicker
+1

1392/7/7 2:12 ب.ظ

درود

محیط کارت رو عوض کن. ممکنه هر لحظه بازم سست بشی مخصوصا مواقعی که با همسرت دچار مشکل میشی. و یا ممکنه روزی اون بخواد مجبورت کنه به رابطه مجدد و تهدیدات شروع بشه کلا قید کار کردن اونجا رو بزن و تا دیر نشده برو.

r
Slicker
+1

1392/7/6 12:09 ب.ظ

درود

در وهله اول شما باید خودت از صمیم قلب این موضوع رو قبول داشته باشی و مطلب رو بخوبی درک کرده باشی (هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند).

دوم ایمان. تنها چیزی که موفقیت مسئولیت های دشوار یا نا مطمئن رو تضمین میکنه ایمان اولیه به توانایی انجام آن مسئولیت است.

تو زندگی مشترک هر دو طرف ناخودآگاه از همدیگه الگو برداری میکنن. وقتی شما خودت بر فرض مثال همین موضوع مطرح شده رو رعایت کنی طرف مقابل هم از شما الگو برداری میکنه پس نیازی نیست حتما بشینید واسه طرفتون قصه حسین کرد شبستری رو بگید.

همیشه در کنار بدی ها خوبی ها هم هست بیایید نیمه ی پر لیوان رو نگاه کنیم
اگه با یه دید بدون هشدار بخواهیم کسی رو حذف کنیم پس واااای به حال ما در پیشگاه خداوند با چه رویی حاضر شویم. نسیم جون حق دارن و نظر شخصیشون رو گفتن . من خودم هم از طرز برخورد نسیم جون خوشم نیومد چون خیلی تند برخورد کردن.ما کنار هم هستیم تا مشکلاتمون رو حل کنیم. حالا کسی تایپیکی رو دوست نداره فوقش گزارش بده نه این که کلا بیاد و باعث بشه کسی رو کاربریشو مسدود کنن . بازم از اقای زاهد درخواست دارم که رسیدگی شود .من تو چند تا سایت دیگه ایشون رو می شناسم کلا این بنده خدا گره گشا هستند و مشکلات کامپیوتری دوستان را برطرف می کردند

سلام اقای زاهد

خسته نباشید و ممنون بابت تمام تلاشهایتان

لطفا قورت داده شدن پستها توسط نی نی سایت شکمو مورد بررسی قرار داده شود و مشکل برطرف شود
من مجبورم معمولا قبل ارسال پست هام برای احتیاط یه کپی بگیرم بعد ارسال بزنم!!
این مشکل را خیلی ها تجربه کردند

ممنون میشم رسیدگی کنید
شاید این شکموئی مربوط به سیستم شما باشد . . نی نی سایت برای من که عادی هست . . یعنی کمتر شکایتی از مورد گفته شده داریم

اگر ممکنه با مرورگر دیگری تست کنید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
آقای زاهد شاید مربوط به مروگر باشد
اما دوستان زیادی حداقل یک بار اینو تجربه کردن و مرورگرها متفاوت بوده
من الان مرورگرم کروم هست و با توجه به گفته دوستان در فایر فاکس هم این قورت داده شدن تجربه شده است
2810