2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست
خانوم ساسایی به نظر من طرز حرف زدنه شما با اقای زاهد اصلا درست نیست...
من توی این جند سالی که عضو سایتم به نظرم از وقتی اقای زاهد مسیولیت این سایت بی نظم و برنامه را به عهده گرفتن کلا همه چیز تغییر کرد...
شما فکر کردید اداره کردن این سایت کار راحتیه؟
و شما تنها کاربر این سایتید؟
واقعا بی انصافیه که تلاشهای اقای زاهد را ندید بگیریم و چشمهامون را روی این همه تغیرات مثبت سایت یببندیم و دهنمون را باز کنیم و اینگونه حرف بزنیم................
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون اقای زاهد ممنون از پاسخ شما منظور من از جو سایت در سال 88 ارامشی بود که در بین کاربرها بود عمو و کمک رسانی به هم ولی الان خیل همه با هم بد رفتار میکنن همه با هم دشمنی زیر اب زنی یکی مشکل داره با یکی فوری گزارش میزنه براش یا خیلی چیزهای دیگه نه احترامی مونده نه ارامشی البته مقصر شما نیستین ها اینو میدانم ولی اگه بشه در اینده تاپیکی بزنید که بچه ها بی جهت و فقط از روی دشمنی و سلیقه ای باری هم گزارش نزنن و هم را قطع نکنن شاید خیلی خوب باشه به پیسنهاد فکر کنید حرف شما را شاید بهتر قبول کنن ئ این دشمنی ها کمتر بشه

بله سرعت سایت بهتر شده البته این را قبول دارم

در مورد سازش هم منطورم این بود بالاخره همه ما انسان ها حتی اگه با هم خیلی اختلاف هم داشته باشیم میتونیم با بحث حلش کنیم و سو تفافهم را را از بین ببریم

در مورد اخر هم بله بالاخره یک سایت است و این همه کاربر و این همه درخواست ولی به نظر من شما به کمک احتیاج دارید حداقل نی نی یارها بتونن به پیشنهادات و انتقادات دوستان پاسخ گو باشن هم خوب است

باور کنید حالا نمیخوام باز بگم ولی خب همین ساسایی خیلی وقت است یک درخواست داره میاد مبینه حتی نه هم بهش گفته نمیشه خب چه حسی بهش دست میده

اگه از نی نی یارها کمک بگیرین در مورد این تاپیک و پیشنهادان و انتقادات بچه ها خب شاید بهتر بتونین سایت را بسازین به نظر من

موفق باشید
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ساسایی
واقعا متاسفم
اصلا فکر نمیکردم کسی انقدر بی ادب و گستاخ باشه
لطفا معذرتخواهی کن
عمو زاهد از زحمات شما واقعا ممنونیم
من خودم بارها اینجا پیشنهاد دادم و همین که میدونم خوندید برام کافیه
توقع بیجاییه که 130 هزار نفر هر کدوم خواسته ای داشته باشن و شما پاسخگو
من از سایت راضیم
فقط خواهشا کاری کنید که پستای قدیمی توی کلوبها ی نیمهوخصوصی رو کسی به غیر
از اعضای کلوب نتونه بخونه
چون واقعا احساس ناامنی میکنم
چون اون زمان عقلم نمیرسید راجع به خصوصی ترین موضوعات زندگیم حرف زدم و الان پشیمونم
ممنون میشم جوابمو بدین که آیا در آینده امکانش هست که بشه
اگرن نشد بازم ممنونم چون من دارم تو این سایت زندگی میکنم
خدایا شکرت
اگه چند تا از نی نی یارها که در مورد موضوعات مختلف سایت و فنی سایت اطلاع کافی دارن بتونن به نوشته های بچه ها جواب بدن خیلی از مشکلات حل میشه باور کنید

بچه های عزیز خدایش من هم هر وقت میامدم و نوشته های کاربر ساسایی را میخواندم و میدیدم کسی بهش چیزی نمیگه فکر میکردم خب کسی نمیخونه اخه نوشته های جلویی و عقبی جواب داده میشدن قبول کنین شما هم بودین حرص میخوردین و عصبانی میشدیندوستان قبول کنین درسته اقای زاهد یک نفر هستن و ما هم یک عالمه کاربر ولی خب حداقل باید کسی مثل نی نی یار یا ساپورتی باشه تا پاسخ گو پست ها و کامنت ها باشه تا این سو تفاهم ها پیش نیاد شاید اگه ما هم جای ساسایی بودیم عصبانی میشدیم عزیزان من نمیگم حرف ایشان زشت نبوده یا چی ولی ایا تا حالا نشده هیچکدوم از ما مخصوصا در این دوره زمونه تو رانندگی عصبانی بشیم یا تو یک موضوعی با خانواده و اعضای اون بحثمون بشه یعنی الان همه ما فرشته هستیم و اخلاق هامون بیست بیسته و هیچوقت هم از کوره در نرفتیم هیچگدام تا حالا صدامون بالا نرفته و.........................

همه ما انسان هستیم نه فرشته دوستان عزیز این را یادتون باشه

و شاید یک بار مشکل و یا سوال ما را فقط ساسایی بتونه پاسخ گو باشه من همیشه میگم همه انسان ها معلم های ما هستن و شاید یک بار گذر ما به اون ها بیفته پس مواطب باشیم عزیزانم

ساسایی عزیز میدانم شما الان خیلی عصبانی هستی ولی اینقدر خانم هستی که حداقل پستت را ویرایش کنی یا پاک

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
متاسفانه همه ما انسان هستیم و نه فرشته دوستان و همه ما گاهی عصبانی شدیم و از کوره در رفتیم پس این قدر معلم اخلاق نباشیم به خودم هم میگم ها و تلنگر میزنم مطمئن باشید ساسایی هم دیگه از کوره در رفته بوده وگرنه همه ما در برخورد اول با هم مودب هستیم اما خود شما هم میدانید گاهی از سر دشمنی چه چیزهایی تو وبلاگ بچه های ما تو ایمل های هم مینویسم و فکر میکنیم ناشناس هستیم در حالی که خدایی اون بالا است که خوب ما را میشناسه خوب خوب بهتر از خود ما ما انسان هایی هستیم که حرف خدا را هم کوش ندادیم و میوه ممنوعه خوردیم و از بهشت رانده شدیم ما انسان هایی هستیم که فریب شیطان و ابلیس های دردون را بارها خوردیم و خودمون را میزنیم به اون راه تهمت زدیم پشت سر یکی حرف زدیم زود قضاوت کردیم و.........................

پس امیدوارم اول از خودمون شروع کنیم انسان سازی را دوستان عزیز

موفق باشید

پری خیلی مهم است بهش ایمل بزن و تیک که نوشته آدرس ایمیل من برای گیرنده فرستاده شود را علامت بزن تا زودتر ببینن

برو رو پاکت کنار اسم اقای زاهد و بزن روش و نامه را بنویس فقط تیکه یادت نره
تو این سایت گاهی بعضی از تاپیک ها با چاله میدان اشتباه گرفته میشه الان چاله میدان هم دیگه با ادب شدن خدایش

پس اگه میخواهیم ایرادی بگیریم باید اول خودمون را درست کنیم

ببخشید اینقدر رک به همه گفتم به خودم هم دارم میگم خخخخخخخخخخخخخ
موفق باشید
خانم سارا . .
شما یکی از کاربرانی هستید که با هم خیلی بحث میکنیم و خیلی از موارد هم، هم نظر نیستیم ولی هیچ کدام به هم بی احترامی نکردیم. شما وقتی پستی میزنید که به من مربوطه برای اینکه در جریان نوشته تا نباشم یک پیغام هم میزنید که فلانی بیاد این جا و در این ادرس اینو نوشتم. من تنها مشکلی که دارم وقت کافی برای خوندن مطالب بلند ندارم. پینگلیش هم کلا نمی خونم.

ممنون که بحث های قبلی را خاتمه دادید

در مورد کمکتون به نحوه تماس با مدیر هم ممنون. نکته مهمی را که نوشتید اینه که برخی دوستان پیغام میفرستند و گزینه انمایش ایمیل را نمی زنند و من در گروه دوستانشان نیستم و اجزاه ارسال میل ندارم چطور جواب بدهم؟ البته مشکل اصلی این کار باز با ماست که مدیر باید بتواند یک طرفه به کاربری نامه بدهد که باز در تغییرات آتی اعمال خواهد شد.

هر چند تصمیم نداشتم که تا مدتی ییام تبادل نظر . . ولی نتونستم سوالات را بی جواب بگدارم . . .
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ســـــــــــــــــــــــــلام و عرض خسته نباشید خدمت عمو و خاله ها

یه درخواست فسقلی داشتم !!!!!

میشه توی صفحه ی اول ، توی پنجره ی آخرین موضوعات ، لینکهایی که میبینیم و روش کلیک میکینیم، به صورت خودکار new tab باز بشن! آخه خیلی سخته چندتا پشت سرهم هی بخوایم توی پنجره های جدید باز کنیم.... من بیشتر وقتا بدون ماوس میام تو نت برام سخت میشه.....

اگر لطف کنید و این مهم رو به انجام برسونید ، یک دنیا ممنونتون میشم !

بای
کتاب صوتی 504 https://cafebazaar.ir/app/com.vocalfiveofour.honase/?l=fa *** آموزش طراحی تم تولد https://cafebazaar.ir/app/com.happyps.honase/?l=fa *** تقویت زبان با مقالات انگلیسی https://cafebazaar.ir/app/com.englisharticles.honase/?l=fa
Uncle ????
Where are you ???!!!!
کتاب صوتی 504 https://cafebazaar.ir/app/com.vocalfiveofour.honase/?l=fa *** آموزش طراحی تم تولد https://cafebazaar.ir/app/com.happyps.honase/?l=fa *** تقویت زبان با مقالات انگلیسی https://cafebazaar.ir/app/com.englisharticles.honase/?l=fa