2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز درد من شروع شد!!!!
یه مدت که هرچی گفتم با گوشی sony w595 نمی تونم تو کلوبا پست بذارم هیچ کاری نکردید
گشتم و گشتم مرورگر uc نصب کردم رو گوشیم و با اون مشکلاتم حل شد
اما دوباره 10 روزه مشکلام شروع شده و با مرورگر uc دیگه حتی تو تاپیکا هم نمی تونم پست بذارم نمی تونم تاپیک ایجاد کنم و در کل هیچ کاری نمی تونم بکنم جز تماشا
فقط هم سایت شما این مشکلو داره
با این وضع راه ارتباط من با دوستام قطع شده خواهش می کنم اینبار یه کاری کنید

یا نسخه موبایل سایتو بسازید لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه روز خوب میاد...
باسلام اکر ممکنه سایتupload رو با حجم بالای عکس برای کاربران فراهم کنید.این uploadازمایشی هم هیجوقت باز نمیشه.
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
باسلام اکر ممکنه سایتupload رو با حجم بالای عکس برای کاربران فراهم کنید.این uploadازمایشی هم هیجوقت باز نمیشه.
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy