2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
خانم فندی محترم

درست می فرمائید . . ولی میدانید در هر لحظه چند هزار نفر آنلاین هستند؟ کاربران عضو و حساس به روند کار سایت، مثل شما، زیاد داریم . . .
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بابای شنگول گرامی

نمایش اعضای آنلاین به سرور فشار میاره و باعث مصرف منابع سرور می شد.
در اینده با بهینه سازی نرم افزاری مجدد اضافه خواهد شد
2805
سلام آقای زاهد

خسته نباشید

لطفا تو بخش فروشگاههای نی نی سایت، قسمت خرید و فروش کتاب و مکتوبات رو هم اضافه کنید. به نظرم جاش خالیه

چون تو این شرایطی که قیمت کتاب خیلی بالا رفته، شاید بشه کتاب مورد نظرمون رو پایین تر از قیمت بیرون پیدا کنیم

ممنون

Live for ourselves not for showing that to others
جناب اقای زاهد سلام
انشا الله که تغییرات پیش رو برای سایت مفید واقع بشه.
یک مسئله رو هم نمیدونم دوستان اشاره کردند یا نه در باره حجم قسمت های مختلف به خصوص قسمت عمومیه که تو یک ساله اخیر حجمش چند برابر شده وپره از تاپیک هی قدیمی یا تکراری یا بی استفاده که دوستانی که ایجاد کردند زحمت تعطیلش رو به خودشون ندادند یه مدتی با چند تا از دوستان سعی کردیم کم کنیم تاپیک ها رو اما عملا دیدیم فایده ای نداره وبه سرعت جایگزین میشه.نیازی به گفتن چرایی بد بودن این حجم زیاد نیست امیدواریم دوستان عزیز که طبیعتا اختیارات بیشتری دارند در این مورد هم حتما اقدام کنن تا شاهد نظم وکارایی بیشتری در سایت باشیم
سپاس
تنیده یاد تو در تار وپودم...
آقای زاهد ممنون از پاسخگوییتون. ولییییی خواهر من از ایران میاد نی نی سایت و اکثر مواقع با سرعت سایت مشکل داره و فقط منی که از خارج میام نیستم
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
با سلام وخسته نباشید
اقای زاهد

کاش بشه تاپیک های فروش رو جدا از بقیه تاپیک ها بزنید تمام موضوعات جدید همش بحث فروشه. اون تاپیک هایی که بعضی از خانما حالا به نوعی نیاز به کمک ،پرسش یا موارد دیگری دارند بین این همه تاپیک فروش دیده نمیشه وممکنه کاربرا نتونند بهش پاسخ بدن. بارها .بارها من خودم مشاهده کردم خانومی سوالی داره اما چون تاپیکش بین ده تا تاپیک فروش هست دیده نمیشه لطفا اگه میشه بخش تاپیک فروش رو جدا کنید...

با تشکر
خدا جونم همیشه مهربونه💌💕
سلام خسته نباشید

لطفا برای تبلیغات برنامه بریزید که هر کاربر بتونه یه تایپیک مخصوص داشته باشه نه اینکه 100 تاپیک بزنه
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
کلا بحث فروش از تاپیک ها بیرون خواهد رفت و در بخش بازارچه چدید که امکانات خوبی هم خواهد داشت مطرح خواهد شد
امکان درج عکس محصولات و تاریخ دار بودن اگهی ها و البته رایگان خواهد بود
2810