2777
2789

پسرم ۲۲ ماهشه.یه هفته پیش یه سرما خفیف خورد ولی هنوز آبریزشو گرفتگی داره.چند روز قبلش سرفه میکرد بردمش دکتر شربت زادیتن داد هنوزم دارم بهش میدم ولی بعد یه هفته هنوز توی بینیش پر از ترشحه.روزی ۳ بارم اسپری بینی میزنم انگار نه انگار.کلا هر بار سرما میخوره  تا دو سه هفته همین وضعه.تو نت خوندم روغن بنفشه تو بینی بچکونیم خیلی خوبه برای ترشحات.گفتم ببینم کسی استفاده کرده بگیرم.خسته شدم از این فیخ فیخ و خور خور.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از نوزادی برا بچم استفاده میکردم هر شب یه قطره عالی بود عالی الانم استفاده میکنم

یعنی گرفتگیم نداشته باشه میریزی تو بینیش؟

از داروخونه بگیرم یا عطاری‌؟بگم چی میخوام اصل باشه

من دوشبه براپسرم استفاده میکنم راحت میخوابه قبلا قطره بینی میریختم دوسه ساعتی یه بار بیدار میشد

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
من برای سینوزیت خودم استفاده میکنم. برای بچه هام هم پیشونی،پشت گوش و گونه ها رو با این روغن ماساژ می ...

حالا واسه گرفتگی بریزم تو بینیش یا ماساژ بدم؟

از عطاری بخرم یا داروخونه؟چه طوری بفهمم اصله؟

من استفاده کردم الان تموم کردم باید بگیرم چون سینوزیت دارم خیلی برام موثره

شما روغن بنفشه برای خودتون استفاده میکنید؟

روغن بنفشه چه پایه ای؟؟

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
من برای سینوزیت خودم استفاده میکنم. برای بچه هام هم پیشونی،پشت گوش و گونه ها رو با این روغن ماساژ می ...

پیشونی و گوش رو برای چی میزنی ؟؟

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
من دوشبه براپسرم استفاده میکنم راحت میخوابه قبلا قطره بینی میریختم دوسه ساعتی یه بار بیدار میشد

آخهتو سرماخوردگی آدم نهایت ۳ روز آبریزش داره این هر بار تا دو سه هفته درست نمیتونه شیر و پستونک بخوره معلومه یه عالمه خلط داره دکترم میبرم میگه عفونت نداره.کلافم کرده پس برم بگیرم حتما.شما از عطاری گرفتی