2777
2789
عنوان

شده فکر کنید شوهرتون مانع پیشرفت یا آرامش شما هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 32 پست
به نظرم با شوهرمون صمیمی باشیم و بدونه اگر پیشرفت کنیم و لذت ببریم و شاد باشیم به نفع زندگیه حتما حتما مشوق مون میشه و بیشتر باهامون همکاری میکنه

اگر زندگی آن جشن باشکوهی نیست که انتظارش را داشتی تا میتوانی زیبا برقص.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهر جان مشوق بود یعنی همراه بود البته خب من زود ازدواج نکردم وقتی ازدواج کردم که فوق لیسانس داشتم ولی در یاد گرفتن مهارت ها همیشه همراهیم کرده
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
من بعد از ازدواجم اصلا مسیر پیشرفتم متوقف نشد. همیشه هم همسری منو تشویق کرده. منم همینطور اونو به ادامه تحصیل تشویق میکنم. و هر دو بعد از ازدواج به تحصیلمون ادامه دادیم
خالصانه به خدا اعتماد کردم، خدا برایم کفایت کرد.
همسر من همیشه مشوقم بودند.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
من هم شوهرم همیشه پشت و پناه و مشوقمه
وقتی درس بخونم یا سر کار برم با وجود خستگی و مشغله زیادش حاضره هر کاری بکنه

تو کار خونه خیلی کمک می کنه حتی قبل از اینکه بره صبحانه ی من رو آماده می کنه
شبها اگر پسرمون بیدار بشه خودش رسیدگی می کنه و...

تا من بتونم به برنامه هام برسم

واقعا ازش ممنونم
من خودم خیلی همسرم رو تشویق می کنم برای درس خوندن و پیشرفت توی زندگی ، ولی متاسفانه اینقدر خاله زنک هست که اصلا حال و حوصله هیچ کاری رو که نداره هیچ تازه اعصاب ما رو هم خرد می کنه . البته جلوی پیشرفت من رو نمی گیره و تشویق هم می کنه ولی با این حرفا و اخلاقش اعصابی برای آدم نمی مونه که بتونه کار دیگه ای بکنه
وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....