2777
2789
عنوان

بستنی یا روکش طلا!!!

876 بازدید | 19 پست
بچه ها یه چیزی خوندم الان که فکم خورده زمین از تعجب...کف کردم..........
روزنامه واشنگتن پست یه مقاله راجع به رستوران برج میلاد نوشته ...بستنی با روکش طلا و نقره و خاویار!!!!!!!!!هر بستنی 250 $...
نوشته یه غشر کمی از مردم تهران که با پرشه میان و هر نفر بین 250 $ تا 300$ میدن و با دوست دخترشون تو قسمت وی ای پی میشینن . بستی با روکش طلا سفارش میدن...و تو مهمونی های اخرشبشون خاویار سرو میکنن!!!!!!!!!!!!
.....اخرشم نوشته قرار بود نفت بیاد سر سفره مردم!!!

دمتون گرم اگه خوردین بیاین تعریف کنین!
باران بارانه عشق مامانه
هردم از این باغ بری میرسد.!!!!!!!!باید هم آقا زاده ها و امثال اونها برن همچین جاهایی بستنی بخورن ....
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمی دونم چی باید بگم
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
ای جانم ممول جان تو چقدر بامزه ای
اخه اونقدر ذخیم نیست که بخواد سفت باشه
و اونجوری نیست که خود طلا رو روش خورد کنن
مثل پودر کاکائو
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
ممول جان اگه بخوای از اون نظر بهش نگاه کنی که باید به این هم فکر کنی که حیف نیست دفع بشه؟!!!
ولی گمونم یه پودر از طلا اسپری میکنن روش...
بابا بیاین بگین شما که خوردین ...
باران بارانه عشق مامانه
درستیش که درسته
همسر من با برج همکاری دارن ولی قسمت نشده اینجاشو تست کنن قیمت بستنی رو هم نمیدونم ولی
کلا بستنی در ظرفی از یخ سرو میشه با همون روکش طلا
ولی تا جایی که من میدونم انفرادی سرو نمیشه و مخصوص میهمانی های گروهیه ورودیه هم برای رستوران گردان 175 هزار تومان ناقابله
پودر نیست ورق طلاس. تو ماهواره ندیدین یه ورق بسیار بسیار بسیار نازک طلاست که تو دهن آب میشه. فکر نکنین من خوردما. من هنوز نفته تو گلوم گیر کرده
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...